Vijesti

October 31, 2023

RCA Evolution Gaming Monitori: Uronite u budućnost igara

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

RCA, kompanija poznata po svojoj istoriji inovacija i revolucionarnih tehnologija, ponovo pravi talase u tehnološkom sektoru. Sa više od jednog veka iskustva u radiju, TV-u i muzici, RCA sada ulazi u industriju igara sa svojom novom linijom monitora, QHD monitorima M serije.

RCA Evolution Gaming Monitori: Uronite u budućnost igara

Ovi monitori su dizajnirani i za PC i za igranje na konzolama, nudeći besprijekorne specifikacije i zadivljujuću rezoluciju ekrana od 2560 puta 1440p. Uprkos svojoj kompaktnoj veličini od 27 inča, oni daju oštru i glatku igru, zahvaljujući svom brzom IPS panelu i vremenu odziva od 1 ms sivo-sivo.

Jedna od istaknutih karakteristika monitora M serije je njihova kompatibilnost sa HDR-10 i tehnologijom G-Sync ili FreeSync Variable Refresh, koja osigurava vizualno impresivno iskustvo igranja. Uz to, ovi monitori dolaze opremljeni zvučnicima, što je funkcija koja se često zanemaruje kod konvencionalnih monitora, i nude prilagodljivo RGB osvjetljenje za personalizirani dodir.

Monitori serije M također se mogu pohvaliti nekoliko dodatnih funkcija koje poboljšavaju iskustvo igranja. Korisnici mogu uživati ​​u dodacima za prikaz kao što su križić, tajmer i FPS brojač preko Gaming Setup-a, kao i Overdrive funkcija za kontrolu zamućenja pokreta i duhova. Monitori takođe nude MPRT i DCR za pojačavanje ukupnog kvaliteta i poboljšanje tamnih scena.

RCA nudi dvije verzije monitora M serije, standardni model po cijeni od 299 dolara i Premium model po cijeni od 429 dolara. Premium model nudi dodatnu brzinu osvježavanja od 135 Hz i dodatne funkcije kao što su 90W USB-C priključak za punjenje i KVM podrška. Oba modela se mogu kupiti na službenoj web stranici RCA.

Andrew Spence, potpredsjednik RCA monitora, izrazio je svoje uzbuđenje zbog nove linije monitora, navodeći da RCA Evolution Gaming Monitori pružaju igračima živopisne boje, trenutni odgovor i glatkoću za zaista impresivno iskustvo igranja. On je također nagovijestio uzbudljiviji razvoj koji će doći od RCA u industriji igara.

U zaključku, nova RCA M serija QHD monitora označava novu eru impresivnog igranja igara. Sa svojim impresivnim specifikacijama, zadivljujućim ekranom i dodatnim funkcijama, ovi monitori nude igračima izuzetan proizvod po povoljnoj cijeni. Bilo da ste igrač PC ili konzole, RCA Evolution Gaming Monitori su dizajnirani da ožive vaše igre i poboljšaju vaše iskustvo igranja.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti