Vijesti

September 12, 2019

Ponovno izdanje Texas Hold'ema na App Store-u

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Texas Hold'em se vratio u grad i dostupan na Apple-ovoj App Store-u. Ova igra je bila prva aplikacija koja je prodata na App Storeu prije više od deset godina. Apple je ovu aplikaciju ažurirao nizom novih funkcija i grafike.

Ponovno izdanje Texas Hold'ema na App Store-u

Tokom najave vraćanja Texas Hold'ema u App Store, mnogi ljudi se pitaju šta je dostupno u ovoj decenijskoj igri. Očigledno, Apple je uključio nove karakteristike u ovu igru, uključujući nove likove, rasporede i 64-bitnu arhitekturu. Šta se ne dopada kod nove i poboljšane igre? Apple čeka rezultate.

Ne zovi to povratkom!

Apple tvrdi da se Texas Hold'em ponovo pojavljuje kako bi proslavio desetu godišnjicu App Store-a. Daleke 2006. godine, Texas Hold'em je pušten na iPod sa klik točkićima. 2008. godine ova igra je imala svoj demo debi u App Store-u. Nakon njegovog debija, Apple se nije potrudio da ga ažurira.

Apple je 2011. uklonio Texas Hold'em iz App Store-a i do sada se više nije čulo za njega. Ova aplikacija je besplatna za igranje i ne sadrži kupovine unutar aplikacije. U početku je aplikacija Texas Hold'em koštala 4,99 dolara u App Storeu. Sada svi mogu uživati u dobroj igri Texas Hold'ema.

Aplauz za Texas Hold'em na App Storeu

Apple je objavio informacije o novoj, ali staroj aplikaciji na svom App Store-u, a to je nitko drugi nego Texas Hold'em. Ova deset godina stara aplikacija bila je jedna od prvih koja je puštena u App Store tokom Appleovih mlađih godina.

Sa novim likovima i poboljšanim vizualima, ko ne bi želeo da igra nekoliko rundi Texas Hold'ema? Apple je uzeo u obzir mnoge karakteristike. Ova aplikacija izgleda zapanjujuće na iPhone uređajima s retina ekranom i ne izgleda iskrivljeno ili rastegnuto. Svi konačno mogu vidjeti svu igru i igrače!

Istorija odnosa Texas Hold'em-a sa Appleom

Godine 2008, Texas Hold'em 1.0 je pušten na iPod-ove 5. generacije, ali njegov dolazak nije bio velika stvar. U avgustu 2008, ova igra je ponovo predstavljena Apple korisnicima sa neograničenim ponovnim kupovinama i omogućila je više igrača da uživaju u sjajnoj igri Texas Hold'em.

U julu 2019., Apple je obnovio cijelu Texas Hold'em aplikaciju i napunio je mnoštvom novih funkcija i uglađenog dizajna. Aplikacija koja je prvobitno dizajnirana za iPad sada je dostupna i za iPhone korisnike. Milijarde korisnika iPhone-a sada mogu uživati u Texas Hold'em-u na način na koji je to trebalo doživjeti.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti