Evolution Gaming

December 25, 2021

Evolution debituje Cash or Crash Live Game Show

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Evolution Gaming se može pohvaliti ogromnim katalogom igara sa 50+ igara do sada. A broj nastavlja da raste još više nakon lansiranja Cash or Crash-a 22. septembra 2021. To je jedinstvena emisija igara uživo koja vodi igrače na toboganu u nebo s maksimalnom mogućnošću dobitka od 50.000 puta većeg uloga. Zvuči uzbudljivo?

Evolution debituje Cash or Crash Live Game Show

Najizdašnija RTP stopa

Igrači su se navikli visoke stope RTP (Return to Player) kada igrate u kazinu uživo. Pa, to nije slučaj sa Cashom ili Crashom. Umjesto toga, ova igra ima zapanjujuće nizak RTP od 99,6%. Prema Evolution Gamingu, ovo je nedvojbeno najizdašnija i najprikladnija igra koju možete pronaći u bilo kojem kazinu uživo na mreži.

RTP je bitan po strani, Cash or Crash nudi impresivnu emisiju uživo za koju je potrebno malo vještine za osvajanje. Igrači pronalaze crvene i zelene kuglice sa jedinstvenom zlatnom loptom u igrici. Takođe sadrži tabelu isplate sa 20 koraka u stilu merdevina koja vas vodi onoliko visoko koliko možete. Kao što se i očekivalo, što više idete, to je veća isplata.

Zabava se nastavlja…

Diler uživo izvlači jednu loptu. Ako nije crvena, igrač osvaja gotovinu. Nakon toga, mogu povući cijeli iznos ili polovinu i nastaviti ciljati na najveću nagradu od 50.000x ulog. Zapamtite, igrači moraju podići gotovinu prije nego što se izvuče crvena lopta. Ako ne, dirigent će se srušiti i oni će izgubiti rundu.

Što se tiče zlatne lopte, ona štiti igrače od sledeće crvene lopte i povećava isplatu. I da, strategija se tu ne završava. Ako je štit probijen ili je izvučena zelena kugla, igrači mogu podići 50% svog dobitka i nastaviti s ostatkom. Naravno, možete i "Uzmi sve" i završiti igru.

Ispod je kratak pregled loptica:

  • Zeleno: Pomičete se na ljestvici tablice isplata nakon izvlačenja ove lopte.
  • Crveni: Diram se sruši, izgubivši sve dobitke na ljestvici.
  • Zlato: Postoji samo jedna zlatna kugla. Štiti igrače od sljedeće crvene lopte. Također, povećava isplatu nakon sljedeće zlatne lopte.

Kako igrati Evolution's Cash or Crash

Igranje Cash or Crash je prilično jednostavno. Jedina velika odluka koju treba donijeti je uzeti sve, polovinu ili nastaviti igrati. Uz to, počnite sa pokretanjem igre i odaberite iznos opklade koji želite da položite. Tabela isplata će se zatim transformisati u novčane iznose koje možete osvojiti dok napredujete na lestvici.

Tada će lijepa djevojka izvući prvu loptu. Kao što je već rečeno, zelena lopta znači napredovanje za jedan korak na ljestvici. Ako je zaista zelena, možete odabrati da nastavite sa opkladom kakva jeste i dobijete još jednu loptu. Ili, uzmite polovinu svog dobitka, a ostatak prokockate bojom sljedeće lopte. Druga alternativa je da odložite dobitak i platite dan.

Zapamtite, ljestve se srušavaju kada se izvuče 'opaka' crvena lopta i krug se tu završava. Iz tog razloga, preporučljivo je da ne rizikujete više od 5% vašeg ukupnog budžeta. Druga strategija je "Uzmi pola" ili "Uzmi sve" ako zlatna lopta još nije izvučena.

Zvanična izjava Evolutiona

Todd Haushalter, glavni produktni direktor Evolutiona, rekao je da će kompanija ove godine objaviti više strategija i igara za donošenje odluka. Cilj je proširiti njihov doseg na novu i širu publiku.

Govoreći konkretno o Cash-u ili Crash-u, gospodin Haushalter je rekao da je ova igra uživo o strategiji i vještini. Nastavio je da je ovo "najvelikodušnija" igra koju će igrači ikada vidjeti na mreži, i da ne sadrži te komplikovane opklade sa strane. Samo čisto iskustvo igranja!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Savladavanje upravljanja bankovnim računom: Vaša karta za pobjeđivanje na ivici kuće
2024-03-21

Savladavanje upravljanja bankovnim računom: Vaša karta za pobjeđivanje na ivici kuće

Vijesti