Rulet

April 20, 2021

Profesionalni savjeti o tome kako pobijediti na ruletu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Igramo uživo rulet online je nesumnjivo zabavno i korisno. Međutim, gubitak i pobjeda su dio igre. Kao i mnogi drugi online casino igre, sreća igra značajnu ulogu u ishodu opklade na rulet. Ali sreća ovde nije sve. Nakon što ste doživjeli bolnu trku s gubitkom, možda biste trebali razmisliti o nekim pobjedničkim poenima na ruletu. Dakle, ovaj članak je sakupio nekoliko pobjedničkih tehnika koje će vas sigurno vratiti na pobjednički put.

Profesionalni savjeti o tome kako pobijediti na ruletu

Razmislite o igranju besplatnog ruleta

Možete provesti godine testirajući sisteme ruleta na bilo koju slabost sa nula uspjeha. Ali jedno je sigurno, besplatno igranje ruleta omogućava vam da saznate sve detalje igre bez plaćanja ni novčića. Sa opcijom besplatne igre, možete izoštriti svoje igračke vještine bez rizika. U većini slučajeva, online kazina nude novim igračima besplatan bonus novac za vježbanje i pobjedu na ruletu ako imaju sreće. Samo ne zaboravite prvo pročitati uslove i odredbe bonusa.

Provjerite ograničenja tabele

Iskusni igrači online kazina znaju da veličina bankrolla može učiniti ili prekinuti vašu karijeru. Ali to nije problem ovdje jer se vaš veliki bankroll može iscrpiti za nekoliko minuta ako odaberete pogrešan sto. Ograničenja na stolu su minimalni i maksimalni iznosi opklada dozvoljeni tokom igre. Najbolji onlajn kazina uživo omogućavaju igračima da se klade od 1 do 5 dolara. Dakle, ako igra ima bankroll od $200 i odaberete sto od $5, to znači da ima samo 40 rundi što je pregršt.

Američki rulet vs. Evropski rulet

Iako ova strategija online ruleta zvuči očigledno većini iskusnih igrača, može biti zbunjujuća za početnike. Ako ne znate, bilo koji igrač ruleta vrijedan soli ne bi trebao igrati američku verziju. Razlog? Američki točak sa dvostrukom nulom (00) smanjuje vaše dobitne kvote na jedan prema 38 za svaku opkladu na pojedinačni broj. Ukratko, imate jednu šansu u svakih 38 za pobjedu tokom opklade s jednim brojem. S druge strane, evropski rulet vam nudi jednu dobitnu priliku u svakih 37 opklada na jedan broj. Stoga, igrajte evropsku verziju bilo kada, bilo kada.

Odvojite svoje dobitke od bankrolla

Ovo je još jedna očigledna strategija ruleta koju većina igrača zaboravlja. Na primjer, igrač može ući sa bankrollom od 100$ i koristiti 15$ na svoju prvu opkladu. Sreća se tada smiješi i igrač osvaja 30 dolara na koloni. Sada to znači da ste ostvarili profit od 15$ sa vašim originalnim bankrollom koji je još uvijek netaknut. U takvom scenariju, najbolja stvar koju možete učiniti je povući 15 dolara kako biste izbjegli iskušenje odlaska na velike brojeve. Dakle, uvijek igrajte sa originalnim bankrollom i napustite sto čim ostvarite pobjedu.

Budite pažljivi posmatrač

Iako tip stola koji odaberete može napraviti veliku razliku, vaše ponašanje na volanu je također važno. Generalno, nema štete u čekanju nekoliko okreta točka ruleta prije nego stavite svoju prvu opkladu. Obratite pažnju na male, ali bitne aspekte, kao što je da li je točak ruleta nagnut ili se klati. Također možete vidjeti da li je trgovac dosljedan u okretanju točka. I što je najvažnije, izbjegavajte previše alkohola jer možete lako izgubiti pojam o opkladama.

Završne riječi

Besplatno igranje ruleta trebala bi biti prva strategija online ruleta koja se koristi prije svega. Iako u većini slučajeva nećete osvojiti ništa, iskustvo koje steknete će vam dobro doći tokom tih sesija za pravi novac. Sve u svemu, igrajte u reguliranim online kockarnicama jer će vam najvjerovatnije ponuditi besplatan ručak.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič

Vijesti