Vijesti

September 12, 2019

Činjenice koje treba znati o besplatnom klađenju Blackjack

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Free Bet Blackjack je visoko cijenjena varijanta blackjacka. Predstavljena 2012. godine, ova varijanta blackjacka nesumnjivo nije nova. Uspio je da se nosi sa dinamikom uključenom u industriju online igara i činjenicom da je prednost kuće relativno veća od onoga što nude druge varijante blackjacka.

Činjenice koje treba znati o besplatnom klađenju Blackjack

Slična je originalnoj igri blackjack, ali sa nekim suptilnim razlikama. Jedna od glavnih karakteristika ove igre je da kuća plaća kada se igrač podijeli i udvostruči. To znači da igrači dobijaju priliku da osvoje do sedam bonusa, čime se povećavaju šanse za pobjedu uz male rizike.

Kako igrati Free Bet Blackjack

Besplatna opklada Blackjack podliježe standardnim pravilima za blackjack. Cilj igre je imati ruku bližu 21 od ruke dilera. Ako djelitelj pukne sa 22, a igrač ima 21 ili manje, rezultat je guranje.

Kada igrač izvuče ruku od 21, djelitelj ima dvije opcije da pritisne opkladu. On može ili vezati igračevu ruku sa 21 ili 22. U slučaju guranja, igrač može uzeti besplatne parove, koji često imaju marginalnu šansu da nagnu opkladu u korist igrača.

Free Splits

Igrači besplatnog klađenja Blackjack-a treba da razumiju kada da igraju besplatni split i šta to znači za njihove šanse za pobjedu ovdje. U idealnom slučaju, parovi blackjack-a mogu se podijeliti samo tri puta u četiri ruke. Evo kvake, igračima je dozvoljeno da podijele sve parove očekujući karte vrijednosti 10, J, Q i K.

Prilikom postavljanja besplatnog split-a, od igrača se ne očekuje da naprave dodatnu opkladu. Diler će, zauzvrat, postaviti besplatnu opkladu "Lammer" pored prvobitne igračeve opklade koja označava besplatnu podjelu. Za dobitne ruke, dugme "besplatna opklada" se zamjenjuje stvarnim žetonima koji su jednake vrijednosti originalnoj opkladi.

Free Double Downs

Besplatni dupli padovi su dostupni samo rukama sa 9, 10 i 11 koje ne uključuju asa. Vrijedi napomenuti da se ovo pravilo primjenjuje i prije i nakon razdvajanja. Također, primjenjiv je samo na prve dvije karte koje su podijeljene igraču.

Kod besplatnih parova, igračeva početna opklada se poklapa sa "besplatnom opkladom". Kada djelitelj pobijedi, igrač gubi samo svoju prvobitnu opkladu. Ako igrač pobijedi, prima dobitke jednake dvostrukoj njihovoj opkladi. Ali ako ruka rezultira guranjem, igrač dobiva samo svoju originalnu opkladu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti