Stvari koje igrači čuju za Blackjack stolovima

Vijesti

2019-09-12

Većina igrača Blackjacka uvijek traži načine da poboljšaju svoje šanse za pobjedu za stolom. Jedan od najlakših načina za postizanje ovog cilja je pronaći igru koja nudi plaćanje 3:2 kada se podijeli prirodni blackjack.

Stvari koje igrači čuju za Blackjack stolovima

Kuća ima relativno višu ivicu za a blackjack igra od 6:5. Prednost kuće postaje još veća kad god igrači ne uspiju iskoristiti savršenu osnovnu strategiju. Većina kazina obično dozvoljava igračima da koriste stratešku kartu. Nažalost, uprkos tome što znaju kako strateške karte pomažu, neki igrači odlučuju da ih ne koriste u potpunosti.

Broj paluba

Igrači mogu koristiti drugu opciju da poboljšaju svoju prednost, iako se ona često zanemaruje - određivanje broja špilova. Igrači Blackjacka treba da prihvate činjenicu da je ivica kuće direktno proporcionalna broju špilova u igri. Što je manji broj paluba, to je ivica kuće niža.

Međutim, igranje samostalno sa manje špilova nije jedini način da se spusti ivica kuće. Igrači također mogu iskoristiti brojna pravila blackjack-a kako bi igru učinili ugodnijom za igrače. Kada sva pravila u blackjacku ostanu ista, kuća će imati donju ivicu bez obzira da li se plaća 3:2 ili 6:5.

Razlike u igri na osnovu veličine špila

Postoji razlika u načinu na koji se igraju igre sa jednim i dva špila u odnosu na igre sa šest i osam špilova. Blackjack sa šest i osam špilova su oni koje igrači obično vide u kockarnicama. Karte se dijele licem nagore iz mašine za neprekidno miješanje ili cipela.

Za blackjack sa jednim i dva špila, djelitelj baca karte igračima licem prema dolje. Da bi igrač pogodio, od njega se traži da prevuče kartu. Jednom kada igrač okrene kartu ako dobije blackjack. Da bi podijelio ili udvostručio, igrač okreće karte i dodaje novac svojoj opkladi.

Osnovna pravila Blackjacka

Neka osnovna pravila blackjacka mogu se različito primjenjivati u različitim kockarnicama. Dobar primjer je da igrači ne smiju dirati novac kada su spremni da ostanu. Igrač, stoga, treba da gurne karte ispod opklade, a da na bilo koji način ne dodiruje svoje opklade.

Igrači Blackjacka imaju različite preferencije. Na primjer, neki će možda više voljeti igru koja koristi mašinu za neprekidno miješanje, dok se drugima ne sviđa. Međutim, čini se da su igrice pitch blackjack preferirane za mnoge. To je zato što snižava prednost kuće, olakšava praćenje karata, a igra je malo sporija.

Najnovije vijesti

Pragmatic Play oduševljava igrače kazina uživo sa Snakes & Ladders uživo
2023-05-25

Pragmatic Play oduševljava igrače kazina uživo sa Snakes & Ladders uživo

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 €
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:€390 sa bonus kodom CASINORANK
22BET
22BET:Do 300 €