Pragmatično igrajte i osvojite Prêmios za saradnju u Brazilu

Vijesti

2023-04-13

Benard Maumo

Pragmatic Play, vodeći dobavljač tehnologije, nedavno je potpisao više strateških ugovora sa brojnim brazilskim operaterima. Win Premios je najnoviji brazilski operater u partnerstvu sa Pragmatic Play u gusto naseljenoj regiji.

Pragmatično igrajte i osvojite Prêmios za saradnju u Brazilu

Nakon sporazuma, Win Premios igrači će pristupiti automatima Pragmatic Play, kazino igre uživoi sadržaj virtuelnog sportskog klađenja. Dogovor pokriva dva najnovija slota kompanije, uključujući Wild Wild Bananas i Mammoth Gold Megaways. Ljubitelji automata će također igrati višestruko nagrađivane naslove poput Sugar Rush i Gates of Olympus. 

Osim toga, igrači na Win Premios će igrati Pragmatic Play's Live Sweet Bonanza CandyLand i Mega Wheel, omiljene fanove na najbolja online kazina uživo. Sporazum također pokriva popularne klasike stolnih igara poput blackjacka i ruleta. 

Ljubitelji klađenja Win Premios će imati pristup virtuelnim sportskim proizvodima, uključujući Force 1 i Trke konja i hrtova. Ovi proizvodi za klađenje omogućavaju im da iskuse izbor tržišta za klađenje uz isporuku detaljnih 3D prikaza. 

Brazil je važno tržište za Pragmatic Play u Latinskoj Americi, sa kompanijom koja je doživjela ogroman uspjeh sa svojim igrama u ovoj regiji. Kompanija je nedavno sklopila više ugovora o saradnji sa operaterima kao što su XSA Sports, SA Esportes i Aposta Certa. 

Victor Arias, potpredsjednik operacija u Latinskoj Americi Pragmatic Playa, komentirao je: "Win Prêmios je još jedan vodeći brend s kojim smo oduševljeni partnerstvom. Snaga naše viševertikalne ponude bila je ključna u gotovo svim našim nedavnim komercijalnim sporazumima i ovaj nastavlja taj pozitivan trend."

Glasnogovornik Win Prêmiosa je s njihove strane primijetio: "Imati na raspolaganju niz nevjerovatnih igara Pragmatic Playa je od velike važnosti za održavanje naše konkurentske prednosti na oštro osporavanom tržištu. Nagrađivane igre koje ćemo imati ključne su za zadržavanje igrača već imamo privlačenje najvažnijih novih kupaca."

Najnovije vijesti

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre
2023-09-28

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre

Vijesti