Vijesti

April 22, 2020

Postanite bolji igrač u Mahjongu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Sa samo nekoliko dana u ovoj igri, igrač može napraviti neke prilagodbe i poboljšanja. Mahjong je uzbudljiva igra za igranje u online i zemaljskim kockarnicama. Ali kockari moraju učiti od drugih profesionalnih igrača i poboljšati svoje vještine. Novajlije moraju dobiti savjete i poboljšati svoje vještine Mahjong igre.

Postanite bolji igrač u Mahjongu

Izbjegnite nagon za odvajanjem pločica

Kada igrate Mahjong, pojedinac mora držati pločice zajedno. Njihovo razdvajanje će ponuditi protivniku priliku da zna kako je igrač rasporedio svoje pločice. Stoga će biti teško pobijediti u igri. Neophodno je preurediti pločice u grupama Pungs, Kongs i Chows.

Koncentracija igrača mora biti na besplatnim pločicama

Većina pločica na Mahjongu je blokirana među 144 pločice. Dakle, kockari ne moraju brinuti o njima. Ali moraju se usredotočiti na slobodne pločice koje će ukloniti i uskladiti. Oni također mogu igrati kada postoji šansa da spoje pločice i dobiju igru.

Planiraj unaprijed

U većini igara igrači rade dobro kada planiraju. Ljudi će otkriti da u Mahjongu stvari nisu drugačije. Kockari moraju napraviti odgovarajuće planove prije igranja ove igre. Igrač mora uzeti u obzir posljedice svake akcije koju poduzme. Kritičko razmišljanje može pomoći Mahjong igračima.

Otkrivanje previše pločica je rizično

Igrači koji vole ovu igru znaju koliko je važno zadržati svoje pločice, a da ih ne obavještavaju. Kada kockar pokaže svoje pločice, drugi igrači u ovoj igri će znati šta taj igrač može igrati. Dakle, oni će koristiti pločice koje imaju kako bi osigurali da igrač izgubi tu igru.

Jasan plan napada

Mahjong igra zahtijeva vješte i iskusne igrače da bi pobijedili u igri. Ali novajlije također mogu napredovati u ovoj igri i osvojiti mnoge opklade. Sve što im treba je da razviju jasan plan napada. Uz dobru strategiju, igrač može napasti i dobiti velike pobjede u Mahjong-u.

Mahjong igra je zanimljiva pri kraju

Pazite na sve pločice koje drugi kockari odbacuju. Igrač takođe mora da bude zainteresovan za pločicu koju ispusti. Možete zadržati jedinstvene pločice i odbaciti one koje su drugi već odbacili. Preostale karte mogu biti dovoljne da ubiju igru.

Vježba može napraviti savršene Mahjong igrače

Ako je igrač nov u ovoj igri, redovno vježbanje može poboljšati pojedinca. Ali treba se pridržavati osnovnih pravila ove igre. Početnici mogu koristiti ove savjete osmišljene da ih učine savršenim igračima Mahjonga. Oni mogu naučiti kako predvidjeti poteze drugih igrača.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti