Vijesti

March 23, 2023

Play'n GO lansira svoju prvu online igru Craps

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Play'n GO, vodeći dobavljač sadržaja sa sjedištem na Malti, kontinuirano nastoji poboljšati svoju ponudu raznim vrhunskim i originalnim sadržajem. nedavno, Play'n GO najavio je da će njegovi igrači pristupiti njegovoj prvoj igri craps. 

Play'n GO lansira svoju prvu online igru Craps

Ova stolna igra ima izbor od tri teme koje možete izabrati, uključujući vintage, regularnu i futurističku. A da bi iskustvo bilo još bolje, igru su domaćini animiranih dilera uživo i impresivnih audio pozadina, stvarajući osjećaj da ste za stolom za craps u Vegasu. Igrači mogu personalizirati svoje iskustvo igre kako bi dodali realizam i pozvali nove igrače. 

Play'n GO kazino igre poznate su po svojoj pažnji posvećenoj detaljima i fokusu na visokokvalitetnu zabavu. Ovaj craps naslov povećava Play'n GO kolekciju stonih igara, uključujući Money Wheel, European Roulette Pro, Mini Baccarat i Blackjack MH. Ove igre su dostupne na top online casina uživo za samo $0,20. 

Pružanje ponešto za svakoga

Komentirajući igru, Play'n GO šef odjela za zadržavanje igara, George Olekszy, rekao je: "Posvećeni smo tome da imamo portfelj naslova koji će imati ponešto za svakoga i pošto je Craps jedna od najpopularnijih stolnih igara na svijetu, sjajno je moći ga ponuditi Play'n GO korisnicima." 

„Ubacivanje savremenog zaokreta u klasične stolne igre ne samo da nam daje priliku da pokažemo naše inovacije u kreiranju besprijekorne igre, već nam daje priliku da uvedemo novi val igrača u igre za stolom“, dodao je. 

Ono što bi trebalo da bude dobra vijest za igrače u Švedskoj, agregator sadržaja nedavno je objavio da je osigurao B2B licencu od švedske uprave za igre na sreću. Ovo je druga licenca za kompaniju u 2023. nakon što je osigurala još jednu licencu operatera u Connecticutu, SAD. 

Govoreći o SAD-u, Play'n GO već ima masovno prisustvo u ovoj oblasti, nakon nekoliko akreditacija u 2022. Dobavljač je trenutno legalan u Mičigenu, Zapadnoj Virdžiniji i Nju Džersiju. I ne zaboravite Ontario u Kanadi.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič

Vijesti