O Texas Holdem Pokeru

Vijesti

2020-04-22

Texas Holdem poker je malo drugačiji od ostalih vrsta pokera. To je oblik poker igre sa zajedničkim kartama u kojoj je fokus više na klađenju nego na kartama koje se koriste za igranje. To je jedna od najpopularnijih verzija kartaške igre pokera.

O Texas Holdem Pokeru

Da li ste ikada čuli za karte sa rupama? Ovo su dvije karte koje se dijele licem prema dolje jedna protiv druge u holdem pokeru. Zatim postoji još pet karata poznatih kao zajedničke karte koje se dijele u tri faze okrenute licem prema gore. U igri, igrači mogu ili zvati, zadržati, povisiti ili provjeriti. Ne brini se! Nije tako komplikovano kao što se čini.

Texas Holdem pravila

Ova igra ima najmanje jednu rundu klađenja i maksimalno četiri runde klađenja. Da bi se ruka završila, svi igrači moraju odustati ili su četiri kruga klađenja završena dok još uvijek ima više igrača u ruci.

Nakon što svaki igrač dobije svoje dvije karte koje se također nazivaju "hole karte", ova faza je poznata kao runda klađenja prije flopa i za to vrijeme igrači bi trebali baciti brzi pogled na svoje karte kako bi odlučili koji je najbolji potez. napraviti. Svaki igrač djeluje samostalno.

Texas Holdem strategija

Krenimo redom! Za pobjedu u ovoj igri, ključno je da igrači shvate vrijednost svojih karata. Čim se karte podijele, prva stvar koju treba učiniti je rasporediti ili popraviti karte prema njihovoj vrijednosti, a zatim ih odigrati u skladu s tim da biste pobijedili.

Ako se kojim slučajem igrač osjeća dovoljno hrabro, ne bi škodilo igranje samo jakih ruku. Međutim, to ne znači pretpostaviti kombinacije karata drugog igrača. Ako je igrač siguran da ima jake ruke kao što je Royal flush, onda je ovo odličan način da igra puno u stolnim igrama.

Sjajni savjeti za pobjedu na Texas Holdem Pokeru

Jedna stvar na koju bi svaki igrač uvijek trebao biti spreman u ovoj vrsti igre je da bude spreman da odustane čim igra počne jer vrlo mali broj ruku može igrati duži vremenski period. Ovo je siguran savjet, uvijek radi.

Kao iu svim drugim igrama, poznavanje kvota u ovoj igri je veoma važno. Prije nego pokušaju da uđu u pot, igrači moraju procijeniti svoje šanse za pobjedu provjeravajući kombinaciju karata prije nego što stave bilo koji čip u pot. Na taj način igrači mogu procijeniti da li da nastave sa igrom ili ne.

Texas Holdem Poker: Sve što trebate znati o tome.

Texas Holdem poker je jedna od najpopularnijih verzija pokera s kartaškim igrama, naučite pravila igre i prikupite nekoliko savjeta koji će vam pomoći da pobijedite.

Najnovije vijesti

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre
2023-09-28

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre

Vijesti