Vijesti

September 12, 2019

Nova verzija američkog i francuskog ruleta

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Net Entertainment je objavio niz novih verzija svojih američkih i francuskih igara ruleta. Net Entertainment je vodeći programer online casino igara. Ove nove verzije igre ruleta predstavljene su uz razne druge inovacije koje su uzbudile cijeli svijet kazina.

Nova verzija američkog i francuskog ruleta

Nove verzije su pune novih i nevjerovatnih funkcija. Animacija i grafika su, na primjer, znatno poboljšane u odnosu na stare verzije. Većina standardnih karakteristika koje čine igru onakvom kakva jeste su sačuvane. Ovo uključuje savjete za prelazak mišem koji su dizajnirani da olakšaju igranje igre.

Statistika igre

Ove nove verzije su igračima olakšale pristup statistici igara. Na primjer, igrač može vidjeti do 500 prethodnih rundi igre i koliko puta je premašio ograničenje stola ili opklade. Tu je i bilbord na kojem se vidi zadnjih 15 odigranih kola.

Igrači mogu personalizirati bilbord prilično opsežno tako da će odražavati statistiku za koju je igrač najviše zainteresiran. Na primjer, igrač može vidjeti fazu igre u kojoj se trenutno nalazi, kao i sve relevantne statistike potrebne za igrača da analizira svoju igračku karijeru.

Dizajn igre

Nove američke i francuske varijante ruleta omogućavaju operaterima da prilagode igru po svom ukusu. Sada mogu da dodaju zaštitne znakove u igre i da održavaju osećaj i izgled svojih web stranica. Većina podešavanja koje mogu napraviti uključuju raspored i boje.

Tokom lansiranja, Net Entertainment je dao izjavu u kojoj je tvrdio da dvije igre neće pružiti ništa osim iskustva svjetske klase. Ideja iza intuitivnog dizajna bila je da se osigura da će igrač koji sjedi za online stolom imati najbolji osjećaj ikada. Programeri ih svrstavaju među najbolje u svom portfelju.

Razlike između novog američkog i francuskog ruleta

Ove dvije igre imaju dosta sličnosti na osnovu načina na koji se igra i pravila igre. Jedna od glavnih razlika su u pitanju brojevi. Američka igra ruleta ima duplu nulu, što znači da ima 38 brojeva.

Francuski rulet nema duplu nulu, što znači da je uključeno samo standardnih 37 brojeva. Raspored stola je također malo drugačiji u odnosu na igru američkog ruleta. Reči na stolu za francuski rulet su na francuskom, baš kao što je to bilo kada je igra izmišljena.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti