Vijesti

August 15, 2019

NetEnt dodaje dašak fudbala svojim igrama

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

NetEnt je dodao dašak fudbala svojim igrama sa dilerima uživo u vezi sa Svjetskim prvenstvom. Kompanija je proizvela nešto što liči na tabele sa prenosa velikih utakmica, a izbacili su to u isto vreme kada i Svetsko prvenstvo. Pogledajte kako izgledaju nove igre dilera uživo na svakoj od njihovih stranica.

NetEnt dodaje dašak fudbala svojim igrama

Live Dealer se ne mijenja

Koncept djelitelja uživo se nije promijenio jer će igrači vidjeti podijeljene karte i otkrit će da se igra odvija upravo onako kako bi inače. Međutim, igrači dobijaju dodatne informacije iz igre u obliku statistike i tabela koje se objavljuju tokom igara.

Statistike uživo

Statistike igre uživo se objavljuju u kompjuterizovanom formatu na ekranu, a igrači mogu da vide kako su se ponašali tokom igre. Oni mogu vidjeti opću statistiku o svima za stolom i mogu naučiti o trendovima u igri gledajući ove tabele. Ovo je isto kao da gledate veliku fudbalsku utakmicu, i veoma je važno da svi igrači na sajtu obrate pažnju jer statistika može da im kaže kako da igraju svoje utakmice uživo u budućnosti.

Strategija igre uživo

Grafika na ekranu će govoriti o igri uživo, strategiji, a djelitelj će na sve ove stvari skrenuti pažnju igrača. Ideja je omogućiti igračima da koriste više informacija kako bi napravili bolji izbor. Grafika na ekranu će govoriti o igri uživo, strategiji, a djelitelj će na sve ove stvari skrenuti pažnju igrača. Ideja je omogućiti igračima da koriste više informacija kako bi napravili bolji izbor.

Pozadina

Pozadina utakmice uživo se promijenila u nešto što liči na TV studio. Ovaj izgled omogućava igraču da se osjeća kao da gleda TV emisiju o igri, a možda čak i dobije savjet od dilera dok se igra odvija. Svako ko je ulagao u ove igre dugi niz godina primijetit će promjenu u pozadini koja je dovela do ovog novog stila TV emisije.

Igrači osvajaju više novca

Igrači osvajaju mnogo više novca kada koriste statistiku koju su vidjeli na ekranu. Oni mogu stalno osvajati više novca jer koriste ove brojke kako bi došli do zaključka koji će ih učiniti boljim u igri. Mnogo je igrača kojima su potrebne sve informacije koje mogu dobiti jer ne znaju svu statistiku iz glave. Ovi igrači moraju pročitati statistiku kako bi mogli poboljšati svoje kvote.

Igra postaje uzbudljivija

Igra postaje uzbudljivija jer pomaže igračima da nauče šta rade samo tako što im pokazuje brojeve. Ovi igrači mogu sami donijeti brze odluke o tome kako koristiti ove informacije i mogu naučiti o različitim dijelovima igre koje možda nisu razmatrali.

Zaključak

Najbolji dio novih NetEnt igara uživo je da igrači dobijaju ispunjenije iskustvo. Oni mogu osvojiti mnogo novca i mogu koristiti statistiku na ekranu da bi postali bolji u igranju igrica koje vole. Svako ko želi da isproba igru uživo treba da pogleda statistiku NetEnt tima u fudbalskom stilu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti