Najdetaljniji vodič za uzimanje novca iz kazina

Vijesti

2019-11-07

Postoji veliki pritisak kada se pokreće online poker igra. Evo recenzije vrhunske knjige koja će igrače usmjeriti u ostvarivanju stalnih dobitaka.

Najdetaljniji vodič za uzimanje novca iz kazina

Uzorak poglavlja knjige šaltera kartica 21. stoljeća

Većina igrača neprestano traži način da uzmu novac iz kazina. Analizirat će najnovije ljestvice, usavršiti svoju igru, a nakon što provjere domete online kockarnica, žele da se pokrenu i testiraju svoju sreću.

U početku je tipično da igrači osjećaju strah. Neki, poput Kolina Džonsa, čak se plaše da zatraže komp od dilera iz straha da ih ne prepoznaju. Međutim, kako počnu savladavati igru, mogu povećati svoje opklade na više od deset jedinica i eliminirati male opklade.

Šta je najstrašnije za igrače u brojanju karata?

Da bi igrač savladao igru, mora prepoznati svoje najveće strahove u blackjacku. Treba odvojiti malo vremena i biti iskren prema sebi. Plaše li se gubitka, povlačenja, sukoba ili možda mišljenja svoje porodice i prijatelja?

Prema Colinu Jonesu, strah od brojanja karata može se izjednačiti sa njegovim strahom od traženja kompa; nije ništa. Tvrdi da igrač bukvalno može da govori o sebi bez sumnje. Treba često vježbati kako bi se uklonili strahovi. Većina strahova će uticati na odluke igrača na tabeli.

Najbolje knjige za čitanje kao domaći zadatak

Za one koji žele da dobiju zaista inspirativnu priču o prevazilaženju straha, preporučuje se da pročitaju knjigu Ponavljajte do bogatstva od Josha Axelrada. Ovdje autor govori o svojim uspjesima sa velikim blackjack timom i o tome kako su uspjeli da se suprotstave strahu u velikim kockarnicama.

U drugoj polovini knjige, igrači mogu čitati o autorovom putu u prevazilaženju zavisnosti od online pokera. Ovo može ponuditi fascinantno čitanje za mnoge igrače u online sferi danas. Ako neko ne vjeruje da se može suprotstaviti svojim strahovima, onda nije mudro krenuti na online blackjack polje.

Najčešća pitanja koja ljudi postavljaju

Neka od pitanja o kojima većina igrača razmišlja uključuju pit koji im kaže ne njihovom zahtjevu za kompenzaciju, odustajanje u kasinu, drugi igrači koji počinju da se žale na svoju igru, pridržavanje strategije zbog koje su ranije gubili i vjerovanje pogrešnom blackjack tim.

Za početak, ne treba se bojati odustajanja ili odbijanja. Postoji mnogo online kockarnica u koje se može ići kao alternativa za pronalaženje boljih okruženja za kockanje. Mnogi igrači zaboravljaju da ne žele prijateljstvo, već pobjedu. Sve dok neko ima strategiju, ne bi trebalo da se menja. To je rizično.

Najnovije vijesti

REEVO nastavlja sa impresivnom trkom za 2023. nakon potpisivanja ugovora sa TVBET-om
2023-09-18

REEVO nastavlja sa impresivnom trkom za 2023. nakon potpisivanja ugovora sa TVBET-om

Vijesti