Kako igrati live Craps

Vijesti

2020-09-24

Craps je igra u kojoj se učesnici kockaju na rezultat bacanja kockica. Igra se na posebno napravljenom stolu gdje se koriste dvije kockice. Budući da je tako popularna igra, kockice se prave po strogim standardima i zamjenjuju se nakon osmosatnog korištenja. Live craps online koriste žetone za okladu na craps stolu. Nadalje, opklade će se razlikovati u zavisnosti od kazina zbog aspekata kao što su isplate, lokacija i dostupnost. Igra se u krugovima sa opkladama na njih. Igranje craps-a je unosno i zabavno, kada igrači shvate pravila i implementiraju pravu strategiju.

Kako igrati live Craps

Craps Strategy

Kocka treba da prođe liniju i da stigne do zadnjeg zida stola za kockanje. Cilj je da opklada na prolaznu liniju bude "7" ili "11". Prvo bacanje od 7 ili 11 pobjeđuje. S druge strane, prvo bacanje od 2, 3 ili 12 će izgubiti tu rundu. Pogađanje brojeva koji se javljaju između 4-6 ili 8-10 uspostavlja "početnu poziciju". Na primjer, na okladu Pass Line, bacanje 3-3, 4-2 ili 5-1, ishod je 6. Kada igraju live craps online, igrači se kockaju tako što stavljaju svoje žetone na raspored i biraju najbolji potez prema smjernicama.

Osnove kako igrati craps uživo

Na početku igre, igrač će staviti ulog od najmanje minimalnog stola. Dok igrate craps, sigurna opklada bi bila da se kockate ispravno/pogrešno i kladite se Dođi/Ne dolazi. Sa ovim alternativama, kazina imaju stopu uspješnosti od 1,40%. Također, ako leže ili uzimaju kvote, to još više smanjuje prednost kuće. Osim opklada Pass Line i Come, fokusirajte se na mjesto 6, mjesto 8 i polje 2 ili 12. One su najbolje opklade kako igra napreduje za osvajanje novca. Ostale opklade ih stavljaju u nepovoljan položaj.

Sažetak

Pobjeda u ovoj igri je moguća kada igrači slijede upute za potonje. Evo rezimea osnova: • Učesnici uče raspored stola i jezik craps-a • Stavite opkladu prije bacanja • Odaberite gdje će staviti žetone na sto • Bacati dvije kockice. i izbjegavajte opklade na jedno bacanje. To je ono što se sastoji od pobjedničke strategije u igranju live craps online. Također, dosljednost i praksa im daju prednost dok igraju protiv profesionalaca. Poznavanje Come Out faze i Point faze u igranju live craps online daje igračima konkurentsku prednost.

Osnove igranja live Craps i ugrađene strategije

Mogućnost igranja live craps-a na mreži ovisi o igračevoj inicijativi da razumije igru. Ne mogu potcijeniti moć ovladavanja umjetnošću.

Najnovije vijesti

Pragmatic Play oduševljava igrače kazina uživo sa Snakes & Ladders uživo
2023-05-25

Pragmatic Play oduševljava igrače kazina uživo sa Snakes & Ladders uživo

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 €
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:€390 sa bonus kodom CASINORANK
22BET
22BET:Do 300 €