Vijesti

October 19, 2023

Ezugi predstavlja nadograđeni Baccarat Studio i obnovljeno korisničko sučelje

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Ezugi, dobavljač kazino igara u vlasništvu kompanije Evolution, otkrio je da je njegov moderni Baccarat studio sada operativan. Prema navodima kompanije, ovaj studio isporučuje izbor vrhunskih dilerskih Baccarat igara za online igrače u više zemalja. Poboljšane Baccarat igre koje se sada prenose uživo iz Ezugijevog studija prve su koje prikazuju novi korisnički interfejs kompanije.

Ezugi predstavlja nadograđeni Baccarat Studio i obnovljeno korisničko sučelje

Ezugi kaže da je ovaj novi studio za igre napravljen od temelja kako bi igračima pružio najrealističnije i najzanimljivije iskustvo igranja 24 sata dnevno. Može se pohvaliti šik dizajnom studija i raskošnom atmosferom prilagođenom Baccarat fanovi. Programer softvera zaključuje da novi korisnički interfejs ima nekoliko značajnih poboljšanja koja će poboljšati opšte iskustvo igrača kazina uživo.

Ovo lansiranje je definitivno dobrodošao dodatak od strane azijskog programera zadivljujuće igre dilera uživo. Posljednja najava iz Ezugija bila je u maju ove godine prilikom lansiranja EZ Dealer Roleta Brasileira. Na početku godine, kompanija je oduševila sektor igara uživo Video Blackjack, impresivna igra Blackjack uživo sa zajedničkim video iskustvom.

Komentarišući novi Baccarat studio, Fredrik Bjurle, direktor proizvoda u Ezugi, napomenuo: 

"Svaki detalj novog studija i novog korisničkog sučelja spajaju se neprimjetno kako bi stvorili jedno od najuzbudljivijih i najautentičnijih doživljaja igranja u online Baccarat svijetu. Igrači trenutno mogu birati između Baccarat, No Commission Baccarat, Speed ​​Baccarat, Speed ​​Cricket Baccarat, Knockout Baccarat, kao i Dragon Tiger, jednostavna igra s dvije karte koju obožavaju Baccarat entuzijasti."

Bjurle je dodao da je svaki detalj osmišljen tako da pruži izuzetno iskustvo posvećenim igračima Baccarat kompanije i onima koji tek počinju.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje zdravlje redovnim vježbanjem
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje redovnim vježbanjem

Vijesti