Vijesti

April 12, 2023

Ezugi debituje u prvoj emisiji igre uživo Ultimate Roulette

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ezugi, vodeći pružatelj rješenja za kazino uživo, nedavno je predstavio svoj inauguracijski live game show, Ultimate Roulette. Ovo Igra ruleta uživo ističe se svojim jedinstvenim multiplikatorima i smješten je u spektakularnoj atmosferi cirkuskog stila.

Ezugi debituje u prvoj emisiji igre uživo Ultimate Roulette

Igrači mogu iskusiti Ultimate Roulette uživo iz Ezugijevih naprednih studija, gdje je predstavljen u zabavnom stilu igre. To znači da igrače odmah nakon pokretanja igre pozdravlja domaćin prijateljske emisije uživo. 

Kao što se i očekivalo, Ultimate Roulette se drži tradicionalnih pravila Evropskog ruleta. Međutim, ima dodatnu funkciju koja igračima može pružiti zadovoljavajuće rezultate. Svaka runda igre omogućava do 11 direktnih brojeva opklada koje se pogađaju uz veliki množitelj. Ezugi dodani množitelji koji se mogu udvostručiti do 1000x i 2000x.

Evo šta se dešava kada igrate ovu igru na top kazina uživo; pet nasumično odabranih brojeva dobijaju množitelje između 50x i 1000x. Igrači mogu odabrati do tri dodatna sretna broja po rundi igre. Sretni brojevi se mogu proširiti na tri susjedna broja na mreži za klađenje, a ovi novi brojevi će dobiti isti množitelj kao i originalni broj. Kupljeni množitelji mogu se pomnožiti sa 2x, što bi moglo dovesti do nagrade množitelja do 2000x.

Zvanična izjava

Prema Fredriku Bjurleu, Ezugijevom glavnom proizvodnom direktoru, Ultimate Roulette je revolucionarna igra, s obzirom da je to prva emisija igara uživo kompanije, a kvalitet produkcije je vrhunski. Izrazio je uvjerenje da će igrači biti oduševljeni jedinstvenom atmosferom i potencijalom da dobiju do 2000 puta više od njihove opklade.

"Igrači će jednim okom paziti na to gdje množitelji udaraju, šire se i potencijalno udvostručuju vrijednost, a jednim okom gdje će se lopta zaustaviti u kotaču. Što se tiče angažmana igrača i vrijednosti zabave, to je ultimativni online Iskustvo igranja ruleta uživo", dodao je zvaničnik.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti