Evolution Gaming se udružio sa QTechom

Vijesti

2021-01-25

Evolution Gaming je definitivno pojačao svoju igru sada kada su se udružili sa Qtech Games. To znači da je njihov svjetski otisak porastao, što je nešto jako dobro za ovaj brend i to im je bio jedan od ciljeva za 2021. Ovaj sporazum je jedan od najboljih koje su mogli sklopiti i sigurno će im donijeti puno sreće na putu. godine, posebno kada je u pitanju pružanje Evolutiona i Qtech-a dosta klijenata.

Evolution Gaming se udružio sa QTechom

Qtech-ove poboljšane mogućnosti platforme

Prema uslovima dogovora između QTech-a i Evolution Gaming-a, QTech je dodatno poboljšao mogućnosti svoje platforme, sa paketom sadržaja iz Evolutiona koji su stavili na raspolaganje svojim klijentima, ali i svojim igračima.

Ovo partnerstvo će omogućiti distribuciju, preko QTech platforme, klasičnih igara kao što su blackjack, baccarat, rulet pa čak i sa 3 kartice poker na regionalne preferirane igre kao što je indijski Andar Bahar. Ovo je svakako velika prednost za one koji žele da igraju ove igrice i, očigledno, za one koji su zainteresovani da isprobaju nove. Osim toga, ima dosta igrača koji uvijek žele isprobati nove igre, tako da je savršeno za ovu platformu da ima uključene sve vrste igara.

Nevjerovatan portfolio dilera uživo

CCO u QTech Games, Ulf Norder je izjavio da su veoma sretni što imaju partnerstvo sa Evolution Gaming. Očigledno je da njihov zapanjujući portfolio sa živim dilerima ne treba predstavljati. QTech Games je integrisan sa najboljim igrama vodećih svetskih provajdera – a Evolution je sada deo te grupe, srećom.

Očigledno je da postoji ogromna prilika kada je u pitanju prihod za operatere zbog činjenice da kazino uživo ostaje uzbudljiv sektor za sebe. Besprekorna integracija oprema QTech klijente sa najboljim igrama uživo za njihove krajnje korisnike.

Tu su i opcije prilagođavanja bez premca, namjenski stolovi i domaći dileri koji će govoriti i druge jezike osim engleskog kako bi drugim ljudima olakšali igru. Osim toga, to je ono što je potrebno tržištu. Definitivno postoji ogroman rast kada je u pitanju vertikala kazina, iako je pandemija u toku danas, a QTech jedva čeka da vidi kako će se ove igre ponašati na nizu novih tržišta.

Platforma za svaku zemlju

With mobilni aplikacije, sveobuhvatno izvještavanje i marketinški alati, plus 24/7 podrška na lokalnom jeziku, QTech-ova platforma je lokalizirana za svaku zemlju. Evolution sigurno hvali ovaj sporazum kao ponudu jer je poticaj njenim globalnim ambicijama.

Glasnogovornik Evolutiona rekao je da ovaj dogovor definitivno proširuje Evolutionov međunarodni opseg, budući da otključava neiskorištena tržišta u Aziji, Istočnoj Evropi i Latinskoj Americi. Brend je posvećen pružanju zanimljivih iskustava igrača uživo za klijente, koji apsolutno vole ove igre, uzbuđenje igranja u stvarnom kazinu, a sve dok QTech-ova neusporediva lokalizirana stručnost savršeno odgovara za Evolution.

QTech je pionir u distribuciji širom Azije i drugih regiona, tako da je potpuno prirodno za Evolution da se raduje da vidi kako se njihove igre povezuju sa različitim i raznolikim skupovima publike. Evolution uvijek stvara inovativan i uzbudljiv sadržaj za svoje igrače kako bi ponudio najbolje iskustvo.

Poslednje vijesti

Stakelogic Live Games će se pokrenuti u Holandiji sa 711
2023-03-22

Stakelogic Live Games će se pokrenuti u Holandiji sa 711

Vijesti