Vijesti

October 16, 2023

Evolution će predstaviti svoj portfolio igara na G2E Las Vegasu 2023

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Evolution, moćna kompanija u sektoru kazina uživo, potvrdila je svoje prisustvo na G2E Las Vegas 2023. Tokom događaja, kompanija će predstaviti proizvode svojih sedam brendova Grupe: Evolution, Ezugi, NetEnt, Red Tiger, Big Time Gaming, Nolimit City i DigiWheel. 

Evolution će predstaviti svoj portfolio igara na G2E Las Vegasu 2023

Nakon debija na događaju 2022., Grupa će ove godine imati još veće prisustvo na štandu #4430 u iGaming dijelu izložbe. Na štandu Evolutiona, polaznici mogu isprobati najnovije i inovativne naslove Evolution brendova, koji zajedno pružaju iGaming operaterima neusporediv izbor kazino igara uživo, igranih emisija, RNG stolnih igara i online slotova. 

Neki od najuspješnijih Evolution naslova, Crazy Time i Lightning Roulette, bit će dvije od glavnih atrakcija izložbe. Video Poker Live će takođe biti glavni fokus Evolution prezentacije zbog svog potencijalnog uticaja na industriju.

Crazy Time i Crazy Coin Flip planirano je za izdavanje u Sjedinjenim Državama i očekuje se da će privući znatnu publiku regulisana kazina uživo. U isto vrijeme, Evolution Gaming će pokazati svoju revolucionarnu implementaciju igara uživo i slot akcije uz Crazy Coin Flip. Ova igra kombinuje najbolje od RNG slotova sa uzbuđenjem igre uživo.

Slot brendovi Evolution Group, Red Tiger, Big Time Gaming i Nolimit City, debitovaće sa novim slot naslovima na sajmu. NetEnt predstavit će Finn and The Candy Spin, uzbudljiv nastavak klasika Finn i The Swirly Spin.

Sjevernoamerički izvršni direktor Evolutiona Jacob Claesson izjavio je:

"Oduševljeni smo što smo se vratili na G2E Las Vegas, a posebno se radujemo što ćemo po prvi put pokrenuti naše nove igre uživo, kao što su Crazy Time i Crazy Coin Flip, u SAD-u. Ovi naslovi su bili nevjerovatno uspješni u Evropa i druga tržišta. Uvjereni smo da će igrači iz SAD-a voljeti zabavno i zabavno iskustvo sudjelovanja uživo i online. 

„Sjeverna Amerika je izuzetno važno tržište za Evolution, a sjevernoamerički operateri će vidjeti ova i mnoga druga nova i nadolazeća izdanja na našem još većem i boljem štandu za 2023. Zaista imamo ponešto za svakoga. Ne samo da će polaznici vidjeti klasičnu i sve- nove igre koje će odgovarati svim tipovima igrača i operaterima na tržištu Sjeverne Amerike, ali postoje i globalna izdanja za međunarodne operatere, plus puno za interesiranje operatera u Latinskoj Americi."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti