Ekskluzivne decembarske igre kompanije Microgaming

Vijesti

2020-12-20

Microgaming je poznat po svojoj inovativnosti kada je u pitanju casino uživo igrice. I ovaj mjesec je definitivno poseban za ovaj brend. Ovog mjeseca će objaviti mnoge igrice: Assassin Moon, Silverback Multiplier Mountain i također Hold'em Poker, što je bila jedna od najočekivanijih utakmica od strane igrača. Ovo je definitivno brend za preporuku jer je jedan od vodećih kada je u pitanju razvoj igara za online kazina.

Ekskluzivne decembarske igre kompanije Microgaming

Inovirani Hold'em Poker

Dugo očekivani Hold'em Poker, koji će vam ponuditi neverovatno iskustvo u vašem online kazinu, jedna je od igara koje će Microgaming objaviti ovog decembra. Ova igra se može igrati putem a mobilni uređaj. To je brzi Sit & Go turnir sa buy-in od 5€ koji ima nasumični nagradni fond i progresivni džekpot od 25,000€.

Kada je u pitanju ova godina, ovo je posljednja poker ponuda. Međutim, njegov cilj je vrlo jednostavan: želi da uroni igrače u vrlo realistično okruženje poker sobe. Postoji čak i rotirajući portretni i pejzažni režim za one koji žele da igraju preko mobilnog telefona.

Tajanstveni svijet za vas sa Alchemy Fortunes

Alchemy Fortunes je pun fantastičnih funkcija kao što su besplatni okreti, Rolling Reels, dodatni wilds, pa čak i hiperklasteri. Ovo slot smještena je u srednjovjekovnoj alhemičarskoj laboratoriji. Kolutovi su puni napitaka i minerala koje niko nikada nije vidio, a njihovo miješanje može stvoriti hiperklasteri i pobjeđivati. Hiperklasteri uvijek aktiviraju Rolling Reels, a to znači da će pobjednički klaster biti uklonjen kako bi se ubacili novi simboli u bubnjeve, i to se ponavlja nekoliko puta.

Vrijeme avanture uz Silverback Multiplier Mountain

U ovom slotu cilj je vrlo jednostavan: pronaći Srebrnu planinsku gorilu. Naći ćete se u tropskoj šumi, uz umirujuću muziku. Što se tiče simbola, srebrni su jedini koji plaćaju dvije vrste. Zlatni novčići gorila su divlji, a planina je raspršivanje i to će pokrenuti besplatne okrete. Kada ih aktivirate, u osnovi ćete se morati popeti na planinu Multiplier. Svaka pobjeda koju dobijete dodaje +1x ukupnom množenju i također vam daje dodatni okret.

Budite svjesni Assassin Moon

Luna je protagonist u ovom slotu i ubica je zvijezda. Ona će vam sigurno poželjeti dobrodošlicu u svoj svijet. Međutim, ona će udarati samo kada je mjesec roze neonski i kada igrači mogu postići 6 ili pomjeriti Hyperhold simbole u normalnoj igri ili tokom besplatnih okretaja. Kada uspijete sakupiti svih 15 mjeseci, slot vas nagrađuje sa mega od 5000x vašeg uloga. Možete igrati s uključenim WinBoosterTM jer će češće zaključavati mete za veća krila. Postoji mogućnost da igrači unovče svoju nagradu sa 10 besplatnih okretaja, pri čemu će svaki okret dobiti 3x3 jumbo simbol. U međuvremenu, naslagani wilds pojavljuju se na svim koturovima kako bi vas dodijelili nagradama.

Ne zaboravite na Diamond King Jackpots

Ovo je posljednja igra koju će Microgaming lansirati u decembru. To je također dio ekskluzivnog ugovora sa SpinPlay Games. Odvest će vas na afrički safari pun akcije. Ima 1.024 načina za pobjedu i pun je džekpotova, besplatnih okretaja, a također i džokera za množenje Power Range.

Poslednje vijesti

Ezugi debituje u Velikoj Britaniji sa Playbook Engineering Deal
2022-11-27

Ezugi debituje u Velikoj Britaniji sa Playbook Engineering Deal

Vijesti