Vijesti

September 8, 2023

Dejan Lončar imenovan za voditelja globalnih operacija Stakelogic Live-a

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Stakelogic Live je sa ponosom proglasio unapređenje Dejana Lončara u ulogu šefa Live kazina. Ova akcija pokazuje posvećenost kompanije identifikaciji i razvoju internih talenata uz istovremeno negovanje izuzetnog liderstva.

Dejan Lončar imenovan za voditelja globalnih operacija Stakelogic Live-a

Dejan Lončar je upoznat sa postizanjem rezultata u iGaming pejzažu koji se stalno menja. Njegov rad sa Stakelogic Live odlikuju ga kreativnost, pažnja prema detaljima i proaktivan stav. Dok preuzima svoju novu poziciju, Dejan donosi bogato iskustvo koje će sigurno podići kazino uživo na viši nivo.

Novi šef kazina uživo pokazao je vrhunske sposobnosti rješavanja problema. Njegova posvećenost povećanju angažmana igrača i poboljšanju izbora kazina uživo pokazuje njegov posvećen pristup. 

Dejan Lončar će zameniti Richarda Walkera, koji će otići kao šef kazina uživo i upustiti se u nove izazove izvan Stakelogic Live-a. Programer of igre dilera uživo nije gubio vrijeme zahvalivši Vokeru na njegovom "neprocjenjivom doprinosu" i poželio mu sreću u budućim misijama.

Stakelogic Live trenutno uživa ogroman uspjeh, završavajući ugovore vodeći operateri kazina uživo. Prije ove objave, Stakelogic Live i 777.nl potpisali sporazum isporučiti kompanijski prilagodljivi Chroma Key Studio igračima Holandija. 

Stephan van den Oetelaar, izvršni direktor kompanije Stakelogic Live, primijetio je:

"Dejanovo unapređenje u šefa kazina uživo je prirodan napredak. Njegovo izvanredno liderstvo i inovativni način razmišljanja uveliko su uticali na naše poslovanje uživo. Imamo puno poverenje da će Dejan nastaviti da vodi našu ponudu kazina uživo do novih visina, pružajući igračima neuporediva iskustva i partneri podjednako."

Dejan Lončar je prokomentarisao svoje imenovanje za direktora Live kazina rekavši:

"Počašćen sam ovom prilikom i uzbuđen sam što ću dodatno doprinijeti rastu Stakelogic Live-a. Vjerujem u pomicanje granica i stvaranje iskustava koja se ističu. Kao voditelj Live Casina, posvećen sam pružanju vrhunskih iskustava igranja uživo koja obuhvataju suštinu uzbuđenja i inovativnosti."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti