Booongo je partner sa TopTrendom

Vijesti

2020-12-08

Booongo, globalni programer online slotova, udružio se sa TopTrend Gaming u ugovoru prema kojem će njegov sadržaj biti dostupan putem platforme za agregaciju dobavljača.

Booongo je partner sa TopTrendom

Igrači iz TopTrend Gaming mogu pristupiti Booongovom portfelju visokih performansi, kao što su najbolje igre poput Dragon Pearls i Aztec Sun, i njihovo najnovije izdanje Thunder of Olympus. Čine ih velikim doprinosima online kockarnicama.

Zašto ovo partnerstvo može proširiti vidike

Pridruživanje Top Trend Gaming prodajnoj mreži sadržaja trećih strana značajno će proširiti domet Booongo ponude slotova širom svijeta, posebno u Aziji gdje ovaj provajder platforme ima jaku poziciju na tržištu.

Ovo novo partnerstvo označava posljednju komercijalnu ekspanziju Booonga u posljednjih nekoliko mjeseci, pri čemu ova kompanija doživljava ogroman rast u cijelom svijetu. U Latinskoj Americi, programer je sklopio neke ugovore sa Zambom, Calienteom i The Ear Platformom kako bi isporučio svoju brzorastuću ponudu slotova.

Mišljenje Sebastiana Damiana

Komercijalni direktor kompanije Booongo rekao je da su oduševljeni što ih vide igrice na Top Trend Gaming platformi za agregaciju, budući da je veoma prisutna u brojnim oblastima širom sveta. Prenošenje njihove ponude proizvoda igračima širom svijeta je definitivno važna ambicija za ovaj brend i ovo partnerstvo im je omogućilo da dosegnu više regija, povećavajući još veću popularnost svojih slotova.

Mišljenje Top Trend

Booongo-ova ponuda slotova nastavlja da ide na nove i uzbudljive visine i oni su vrlo sretni što ih dodaju svojoj platformi za agregaciju. Dosljedno objavljivanje novog svježeg i inovativnog sadržaja je definitivno od vitalnog značaja za rast njihove platforme i oni jedva čekaju da vide kako će biti primljen kroz njihovu mrežu.

Zašto je ovo partnerstvo toliko važno

Ova dva brenda su veoma poznata, ali sa ovim ugovorom postoji mogućnost da se upoznaju šire, što je još bolje. Oni su nevjerovatno važni i mogu biti jedan od vodećih kada je riječ o vlastitom tipu brenda u ovoj industriji. Naravno, sve to znači da će oni nastaviti rasti.

Sa ovim rastom ko zna kuda će ova dva brenda zapravo voditi. Nadajmo se, na neko bolje mjesto. Imaju odličan kvalitet, što je nešto jako važno u današnje vrijeme i ono što igrači traže i očekuju. Dakle, ako tražite slotove, uvijek možete igrati one Booongo. Bit će vam drago isprobati ove nove. I sigurno ćete vidjeti kvalitet na ovim.

Kvalitetno partnerstvo

Ako ne znate koja su ova dva brenda, onda ćete ih vrlo brzo upoznati jer vrlo brzo rastu širom svijeta. Booongo igre se šire nevjerovatno brzo, što je definitivno velika prednost jer to znači da će igrači moći igrati igre ovog brenda kad god požele.

Postoji mnogo brendova za kockanje širom svijeta koji rade isto što i Booongo, a također i Top Trend. Ali nijedan se ne može porediti sa ovima, koji definitivno daju sve od sebe da održe korak i to rade. Srećom, imaju sve što im je potrebno za nastavak rasta i ovo partnerstvo će koristiti oba ova brenda.

Poslednje vijesti

Ezugi debituje u Velikoj Britaniji sa Playbook Engineering Deal
2022-11-27

Ezugi debituje u Velikoj Britaniji sa Playbook Engineering Deal

Vijesti