Vijesti

September 29, 2020

Blackjack strategija uživo

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Blackjack je nesumnjivo poznat kao jedna od najpopularnijih aktivnosti na globalnom nivou, i ona u kojoj vještina čini svu razliku. Uprkos tome što su omiljeni navijači, mnogi igrači nisu upoznati sa procedurama i propisima igre. S tim u vezi, strategija live blackjack-a je napravljena kako bi zadovoljila igrače koji još uvijek uče osnove igre. Postoji utvrđen matematički način igranja i osvajanja live blackjacka na mreži. Kada se koristi na odgovarajući način, ova osnovna strategija smanjuje prednost kuće i povećava šanse za pobjedu u igri. Blackjack strategija uživo daje igrače vještinama kako igrati svaku ruku. Evo nekoliko strategija za blackjack uživo.

Blackjack strategija uživo

Udari ili Stani

U live blackjack online, najkritičnija odluka koju igrač može donijeti je kada će udariti ili stati. Izraz "pogoditi" se odnosi na traženje druge karte za dodavanje u tekuću ruku. Ako igrač ima veću vjerovatnoću da postigne ruku jednaku ili bližu 21, može zatražiti pogodak. Međutim, "stajanje" znači da će igrači ostati s kartama pri ruci. Ako dilerova ruka počiva na 10, J ili Q, igrači će "stajati" ako imaju 17 ili više. Kada je djeliteljeva karta 7, 8 ili 9, tada 10 i 11 nude igračima veliku šansu da dobiju 20 ili 21.

Doubling Down

Dvostruki pristup omogućava igračima da udvostruče svoj iznos opklade za jednu kartu. Udvostručenje je opcija koja bi omogućila da učesnici ostvare dvostruko veći profit. U online blackjacku uživo, kazina daju igračima slobodu da udvostruče bilo koje dvije karte. Igrač uvijek treba da udvostruči 11 naspram djeliteljevih 10. U igri sa više špilova koja zahtijeva od dilera da stoji na mekom 17, igrač treba da udari protiv dilerovog asa. Online djelitelj blekdžek uživo samo podsjeća igrača na osnovna pravila. Razumijevanje grafikona strategije je ključno za uspjeh.

Podijelite parove i predajte se

Učesnici uvijek trebaju podijeliti asove i par osmica. To je zato što će asovi omogućiti značajne pobjede za igrača, dok osmice omogućavaju igračima da osvoje više novca ili smanje svoje gubitke. Ova opcija je moguća kada su prve dvije karte u paru. S druge strane, predaja se može predložiti kada igrač ima ukupno 16 ruku, a karta online blackjack dilera je 9, 10 ili as. U kockarnicama koje nude ovu opciju, igrač treba da se preda na prve dvije karte. U idealnom slučaju, povrat iznosi 50% početne opklade.

Osnovne strategije za Blackjack uživo: Kako povećati dobitke

Iskusni igrači stječu konkurentsku prednost dok igraju Blackjack uživo na mreži. Igrači treba da nauče i upamte tabelu strategije blackjack.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Koje nove vrste bonusa trebamo očekivati ​​u online kockarnicama uživo 2024
2024-01-10

Koje nove vrste bonusa trebamo očekivati ​​u online kockarnicama uživo 2024

Vijesti