Push Gaming se širi u Velikoj Britaniji

Push Gaming

2020-11-01

Push Gaming, B2B razvijač igara, potpisao je partnerstvo sa Gamesys Group, koja je vrhunski operater u Velikoj Britaniji, u ugovoru o sadržaju koji će svoj puni paket naslova prenijeti uživo s popisom brendova operatera. Što ih čini jednim od najpopularnijih casino uživo provajderi.

Push Gaming se širi u Velikoj Britaniji

Ovim novim ugovorom, Push Gaming mora integrirati nekoliko naslova kao što su Joker Troupe, Jammin' Jars i najnovija izdanja, Mystery Museum, direktno u Gamesysovu mrežu preko UKGC licencirane platforme dobavljača.

Push Gaming je definitivno prepoznat kao jedan od najpoznatijih operatera u Velikoj Britaniji, a najnoviji dogovor ovog brenda je da inkorporira Gamesys kazina, uključujući Monopoly, Virgin i JackpotJoy. Katalog Push Gaminga je veoma tražen od strane igrača iz UK, s dobavljačem koji živi u širokom spektru operatera prvog reda, koji uključuju GVC, William Hill kao i The Rank Group.

Neka razmišljanja

Fiona Hickey, voditeljica prodaje u Push Gamingu, izjavila je da je partnerstvo s brendovima koji dijele njihovu vrijednost vrlo važno za njih i stoga reputacija Gamesys-a za isporuku najbolje kvalitete kada je u pitanju zabava čini svoje brendove savršenim domom za njihove vlastiti portfelj vrhunskih igara. Slotovi ovog brenda su dizajnirani da zabavljaju igrače, a upečatljivi dogovori sa vrhunskim partnerima, kao što je Gamesys, svedoči o njihovoj sve većoj popularnosti među igračima sa svih strana.

Menadžer komercijalnih odnosa u Gamesys Grupi, Christel Marioni, dodala je da je ponuda najboljeg iskustva svojim igračima ono što ih drži u avangardi britanske industrije kockanja, i oni su definitivno oduševljeni što su udružili snage sa Push Gamingom. Budući da ovaj brend ima nevjerovatan i inovativan portfolio slotova, i znaju da će se njihovim igračima svidjeti ovaj najnoviji dodatak njihovoj vrhunskoj ponudi.

O Push Gamingu

Ovaj brend je programer online i mobilnih uređaja sa sjedištem u Londonu. Specijalizirana je za prijenos i distribuciju igara od zemaljskih dobavljača mrežnim operaterima. Osnovan je 2010. godine od strane tima profesionalaca, a njihov cilj je uvijek bio ponuditi idealno partnerstvo za programere sa zemlje koji se kreću na tržište igaminga. Partneri Push Gaminga uključuju poznate dobavljače iz cijele Evrope, a imaju ogromnu bazu kupaca, jednu od najvećih na iGaming tržištu.

Ovo je brend koji postoji već 10 godina i ne prestaje da raste, što je sasvim normalno. Naravno, žele najbolje za svoje operatere, pa zato iza sebe imaju nevjerovatan tim. Igranje njihovih igara je nevjerovatno i sigurno ćete biti iznenađeni njihovim kvalitetom. Ovaj brend definitivno zna kako da kreira jedinstvene igre i ove igre su u centru pažnje svakog kazina.

Ako tražite najboljeg dobavljača kada su u pitanju najbolje igre, Push Gaming je pravi izbor za vas. To je zato što pružaju vrhunske igre, s najboljom igrom i sve su fantastične. To znači da možete igrati bez ikakvog straha, posebno zato što su sve ove igre fer.

Poslednje vijesti

Stakelogic Live Games će se pokrenuti u Holandiji sa 711
2023-03-22

Stakelogic Live Games će se pokrenuti u Holandiji sa 711

Vijesti