Push Gaming se širi u Velikoj Britaniji

Push Gaming

2020-11-01

Push Gaming, B2B razvijač igara, potpisao je partnerstvo sa Gamesys Group, koja je vrhunski operater u Velikoj Britaniji, u ugovoru o sadržaju koji će svoj puni paket naslova prenijeti uživo s popisom brendova operatera. Što ih čini jednim od najpopularnijih casino uživo provajderi.

Push Gaming se širi u Velikoj Britaniji

Ovim novim ugovorom, Push Gaming mora integrirati nekoliko naslova kao što su Joker Troupe, Jammin' Jars i najnovija izdanja, Mystery Museum, direktno u Gamesysovu mrežu preko UKGC licencirane platforme dobavljača.

Push Gaming je definitivno prepoznat kao jedan od najpoznatijih operatera u Velikoj Britaniji, a najnoviji dogovor ovog brenda je da inkorporira Gamesys kazina, uključujući Monopoly, Virgin i JackpotJoy. Katalog Push Gaminga je veoma tražen od strane igrača iz UK, s dobavljačem koji živi u širokom spektru operatera prvog reda, koji uključuju GVC, William Hill kao i The Rank Group.

Neka razmišljanja

Fiona Hickey, voditeljica prodaje u Push Gamingu, izjavila je da je partnerstvo s brendovima koji dijele njihovu vrijednost vrlo važno za njih i stoga reputacija Gamesys-a za isporuku najbolje kvalitete kada je u pitanju zabava čini svoje brendove savršenim domom za njihove vlastiti portfelj vrhunskih igara. Slotovi ovog brenda su dizajnirani da zabavljaju igrače, a upečatljivi dogovori sa vrhunskim partnerima, kao što je Gamesys, svedoči o njihovoj sve većoj popularnosti među igračima sa svih strana.

Menadžer komercijalnih odnosa u Gamesys Grupi, Christel Marioni, dodala je da je ponuda najboljeg iskustva svojim igračima ono što ih drži u avangardi britanske industrije kockanja, i oni su definitivno oduševljeni što su udružili snage sa Push Gamingom. Budući da ovaj brend ima nevjerovatan i inovativan portfolio slotova, i znaju da će se njihovim igračima svidjeti ovaj najnoviji dodatak njihovoj vrhunskoj ponudi.

O Push Gamingu

Ovaj brend je programer online i mobilnih uređaja sa sjedištem u Londonu. Specijalizirana je za prijenos i distribuciju igara od zemaljskih dobavljača mrežnim operaterima. Osnovan je 2010. godine od strane tima profesionalaca, a njihov cilj je uvijek bio ponuditi idealno partnerstvo za programere sa zemlje koji se kreću na tržište igaminga. Partneri Push Gaminga uključuju poznate dobavljače iz cijele Evrope, a imaju ogromnu bazu kupaca, jednu od najvećih na iGaming tržištu.

Ovo je brend koji postoji već 10 godina i ne prestaje da raste, što je sasvim normalno. Naravno, žele najbolje za svoje operatere, pa zato iza sebe imaju nevjerovatan tim. Igranje njihovih igara je nevjerovatno i sigurno ćete biti iznenađeni njihovim kvalitetom. Ovaj brend definitivno zna kako da kreira jedinstvene igre i ove igre su u centru pažnje svakog kazina.

Ako tražite najboljeg dobavljača kada su u pitanju najbolje igre, Push Gaming je pravi izbor za vas. To je zato što pružaju vrhunske igre, s najboljom igrom i sve su fantastične. To znači da možete igrati bez ikakvog straha, posebno zato što su sve ove igre fer.

Najnovije vijesti

REEVO nastavlja sa impresivnom trkom za 2023. nakon potpisivanja ugovora sa TVBET-om
2023-09-18

REEVO nastavlja sa impresivnom trkom za 2023. nakon potpisivanja ugovora sa TVBET-om

Vijesti