Igrajte Soho Blackjack danas - osvojite pravi novac

BlackJack Soho je stona igra koju je objavio Playtech i koja koristi osam standardnih špilova od 52 karte uz 99,5% povrata na igrače. Mnoga kockarnica uživo nude ovu varijaciju kako bi privukla igrače kojima je blackjack intrigantan i one koji traže zabavno iskustvo kockanja. Pored toga, igračima su dostupni različiti Blackjack Soho stolovi uživo, koji se emituju direktno iz rumunskog studija kompanije. Imati ove stolove na raspolaganju 24 sata dnevno i sedam dana u nedelji i ugostiti do sedam igrača može biti samo vrhunac na torti.

Kako igrati Playtechov Live Blackjack Soho
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Playtechov Live Blackjack Soho

Da bi igrao ispravno, djelitelj mora stajati na svih 17. Jedna stvar koju bi igrači trebali odmah znati je da se Blackjack Soho u kockarnicama uživo igra na evropski stil. Kada svi igrači odluče o svojim potezima, djelitelj dijeli drugu kartu. Čak i nakon što podijelite ruku u Blackjack Sohou uživo, moguće je udvostručiti. Udvostručavanje je dozvoljeno bez obzira na karte u rukama igrača. Ovdje igrač dobija dodatnu kartu, ali mora uložiti duplo više od svoje početne opklade.

Blackjack Soho pravila

Bitno je razumjeti različita pravila igre uživo. Kada igrate Blackjack Soho u kazina uživo, djelitelj daje igračima priliku da podijele karte iste vrijednosti u ruci u kojoj su prvobitno podijeljene. U ovoj opciji, kockari moraju napraviti drugi ulog jednak prvobitnoj opkladi. Nakon podjele ruke, igrači dobijaju dvije dodatne karte za kompletiranje novih ruku. Ljubitelji live blackjack-a trebaju imati na umu da ne mogu ponovo podijeliti ruke.

Pretpostavimo da su igraču na početku podijeljena dva asa, a on ih želi podijeliti. Ovdje im nije dozvoljeno da udaraju. Umjesto toga, dobijaju kartu za svakog asa. Jedna greška koju prave igrači početnici je slavlje čim podijele ruke i dobiju keca i kartu vrijednosti deset. Prema živim Blackjack Soho pravilima, takve ruke su 21, a ne blackjack.

Opklada na osiguranje

Opklada na osiguranje je dozvoljena kada diler drži keca. Rub kuće za a live blackjack igrač je 2:1 kad god diler ima blackjack. Igrač mora dodati ulog jednak polovini prve opklade da bi iskoristio ovu opciju. Međutim, dodatna opklada se automatski gubi ako diler nema blackjack.

Side Bets

Playtech's Blackjack Soho je još uzbudljiviji zahvaljujući brojnim dostupnim sporednim opkladama. Dobar primjer je opklada 21+3 koja može rezultirati unosnim nagradama. Početnici treba da znaju da bacanje takve opklade znači da se klade da će njihova prvobitno podeljena ruka i karta prvog dilera formirati poker ruku od 3 karte. Isplata se očekuje sve dok postoji Straight, Flush, Straight Flush, Three of a Kind ili Suit Three of a Kind.

Najsvestranija opklada na Blackjack Soho uživo je savršeni par. U ovoj opciji, igrači se klade da će njihova početna karta i originalna karta dilera stvoriti par slične boje. Još jedna sporedna opklada je kada kockar uloži na ruke svog rivala, tj. klađenje iza.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević