NetEnt predstavlja Divine Fortune Megaways

NetEnt

2020-12-10

NetEnt , brend za koji svi znaju da je lider u industriji, nedavno je proizveo poboljšanu verziju Divine Fortune, koja je jedna od njihovih najpoznatijih igrice , i dodao mehaničar Megaways. Ova igra je najnovija u NetEnt's standardno postavljajući stari katalog da ima nevjerovatnu funkciju Megaways nakon njihovog uspješnog izdanja Twin Spin Megaways.

NetEnt predstavlja Divine Fortune Megaways

O ovom slotu

Divine Fortune Megaways ima RTP od 96,06%, mitsku tematiku sa 6 bubnjeva koja ima ista magična stvorenja i simbole novčića kao i original slot . Međutim, sada ima 117,649 megawaya i također maksimalnu pobjedu od 4502x. U ovom slotu moguće je pronaći mnoge funkcije kao što su proširenje Wild-on-Wild, Wild Re-Spins i također Free Spins sa 3 kolekcionarska bonus simbola koji mogu dodijeliti više od 500x bonusa kako bi stvorili iskustvo s nevjerovatnim pobjedničkim potencijalom.

Mišljenje Andyja Whitwortha

Glavni komercijalni direktor NetEnta rekao je da je Divine Fortune jedan od najpoznatijih naslova i definitivno je dobro ponovo pokrenuti ovu igru dodatkom funkcije Megaways. Twin Spin Megaways je bio njihovo najbolje lansiranje u 2020. godini, ali postoje informacije iz Divine Fortune Megaways da to možda neće trajati dugo vremena. Kombinacija svih karakteristika čini ovaj naslov ispunjen akcijom i uzbuđenjem. NetEnt je potpuno siguran da će ovaj remake biti veliki hit među igračima.

Zašto odabrati Megaways slot

Ovi slotovi imaju mnogo više načina za osvajanje, što je svakako velika prednost. To znači da ćete moći imati mnogo više načina da pravite dobitne kombinacije sa simbolima koji će se pojaviti na bubnjevima i to je vrlo važno.

Odabir Megaways slota je najpametniji izbor, jer postoji velika mogućnost da nešto osvojite. Osim toga, na ovom slotu ima puno funkcija i uz njih postoji nekoliko načina da dobijete i nešto, što je nešto jako dobro. Ove funkcije se mogu aktivirati tokom normalne igre i, uz Megaways, uvijek postoji prilika da osvojite još više.

Zašto su ovi slotovi tako popularni

Ovi slotovi su veoma popularni u onlajn kockarnicama zbog mnogo načina za pobedu. Pošto ih ima nekoliko, lako je napraviti dobitne kombinacije, a to znači da je igračima zapravo lakše zaraditi nešto novca. Zato su ovi NetEnt slotovi tako popularni.

Nešto što je NetEnt uradio je uzeo Divine Fortune i dodao mu Megaways. Ovo je, naravno, promijenilo cijeli slot. I učinio ga poznatijim i još boljim za igrače. Sada je moguće igrati i niko ne zna šta će se dogoditi. Megaways slotovi su budućnost i oni su nevjerovatno vrijedni toga za one koji vole da osvajaju novac.

Zabava je pravilo broj 1

Ako birate ovaj slot zato što želite da se zabavite, onda hoćete, to je sigurno. Ali pošto je to Megaways slot, uvek postoji šansa da nešto osvojite, tako da ne gubite nadu kada je to u pitanju. Nikada ne znate šta se može dogoditi kada igrate Divine Fortune Megaways i uvijek ima mjesta za sve.

Ovaj slot vas može nagraditi sa funkcijom poput besplatnih okretaja ili čak sa nešto novca, ovisno o kombinaciji koju napravite dok igrate. Nešto od vitalnog značaja je da se zabavite dok igrate, jer je to veoma važno. Međutim, budući da se radi o visokokvalitetnom slotu, sigurno hoćete.

Najnovije vijesti

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre
2023-09-28

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre

Vijesti