NetEnt

November 12, 2020

NetEnt lansira svoj prvi Baccarat uživo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

NetEnt upravo je lansirala svoju prvu baccarat igru uživo, koja je definitivno poznata kao brzi proizvod koji ispunjava sve zahtjeve za sve nove igra varijante. Brendovi su razvili tri baccarat stolovi, dva koja se nalaze u njegovom fizičkom studiju i dodaju se njihovim igrama uživo blackjack i rulet.

NetEnt lansira svoj prvi Baccarat uživo

Drugi je dostupan kao samostalni sto koji koristi prednosti NetEnt-ove chroma key tehnologije i svim svojim partnerima pruža rješenje koje se trenutno može prilagoditi za vlastiti brend.

Mišljenje Andresa Rengifa

Izdavanje bakare uživo omogućit će NetEnt-u da dosegne mnogo više, ali i nove igrače i podrži potrebe svojih partnera za inovativnim igrama koje privlače širu i raznolikiju publiku. Kao dio njihove strategije, baccarat će poboljšati blackjack i rulet igre koje već imaju. Ovo će definitivno proširiti njihov otisak u sektoru.

Stolovi

Svi stolovi su objavljeni i svi imaju 2 različita ugla kamere kako bi imali najbolji pregled i bili u mogućnosti da dosegnu neograničen broj igrača u bilo kojem trenutku, dodajući skalabilnost proizvoda.

Dodavanje ove igre prati nekoliko unapređenja proizvoda koje je NetEnt lansirao u proteklih 18 mjeseci, kao što je razvoj svog Physical Studio-a što je značilo osiguravanje poslova s vodećim partnerima u oba Litvanija i Švedska.

Vrlo je moguće iskoristiti prednosti stolova jer je za njima zabavno igrati. Provest ćete se nevjerovatno dok igrate na online kazina koji imaju NetE ntovu novu bakaru uživo i možete biti sigurni da ćete se zaljubiti u igru. Osim visoke kvalitete, ova igra ima i fantastičan gameplay.

NetEnt traži veliki rast

NetEnt je jedan od najvećih brendova koji postoje na mreži i to se vidi po njihovoj vrsti igara, njihovim poslovima sa najboljim kompanijama u ovoj industriji i još mnogo toga. NetEnt je već neko vrijeme u vrhu i definitivno ima puno toga za reći o ovom brendu, posebno da je ovaj brend jedan od najboljih koji svoje usluge pruža online operaterima.

Bilo da poznajete industriju ili ne, onda ste vjerovatno čuli ime NetEnt, tako da je prirodno da ovaj brend poznajete od ranije, kao jedno od najvećih imena širom svijeta. Tim koji stoji iza njega sigurno radi besprijekoran posao sa svojim igrama i rješenjima, i zato su tako voljeni u cijelom svijetu.

NetEnt je snažan proizvođač

Ako želite da igrate neku od NetEntovih igara, onda samo da pronađete onlajn kazino koji ima dostupne igre i biće vam više nego drago da isprobate njihove igre. Oni su visokog kvaliteta i imaju neverovatnu igru. NetEnt uvijek razvija nove igre, tako da ćete moći igrati nove igre svih mjeseci ovog brenda. To je definitivno vrlo korisno za one koji traže nove igre.

Nema sumnje da je ovaj brend sposoban sve i zato je sposoban razviti tako nevjerovatne igre koje svi žele igrati. Definitivno je odličan programer i online kazina širom svijeta žele njegove igre dostupne jer znaju da će dobiti više igrača.

About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams unosi dašak kivija u globalnu arenu kazina uživo. Spajajući svoj analitički um sa zaraznom strašću prema igrici, stvara sadržaj koji vodi, informiše i zabavlja.

Send email
More posts by Nathan Williams

Najnovije vijesti

RCA Evolution Gaming Monitori: Uronite u budućnost igara
2023-10-31

RCA Evolution Gaming Monitori: Uronite u budućnost igara

Vijesti