Ezugi pokreće igre s dilerima uživo u Litvaniji

Ezugi

2020-12-12

Ezugi , koji je nevjerovatan provajder živih dilera širom svijeta, realizirao je najnoviji korak u globalnoj strategiji širenja brenda nakon što je osigurao certifikaciju igara kako bi krenuo uživo u Litvanija . Oni definitivno pokušavaju da rastu širom sveta na regulisanim tržištima, Ezugi, koji je dio Evolution Gaming Grupa od 2019. godine postaje prvi live diler koji je pokrenut u ovoj zemlji.

Ezugi pokreće igre s dilerima uživo u Litvaniji

Nekoliko naslova će biti dostupno

Uvjerite se da će njegov paket naslova biti uživo s mnogim operaterima, tada igre certificirane za lansiranje uključuju žive varijacije rulet, baccarat i blackjack, sa još nekoliko naslova i varijanti koje treba da budu odobrene.

Ovaj brend je ciljao jurisdikciju zbog ogromnog potencijala na tržištu od tada casino uživo nastavlja prikupljati popularnost kod igrača širom svijeta. Certifikacija je došla nakon što su standardi testiranja uspješno ispunjeni. Ova sertifikacija koja je urađena u Litvaniji uslijedila je brzo nakon što je Ezugi dobio odobrenja od regulatora na ostrvu Man, kao iu Estoniji i Bugarskoj.

Misli poslovnih ljudi

Pang Goh, koji je zadužen za razvoj poslovanja u Ezugi, rekao je da su potpuno oduševljeni što su osigurali certifikat i da će biti završeni mnogi pokrenuti u narednim sedmicama sa svojim ključnim partnerima. Njihov tim je obavio izvanredan posao u pogledu toga da njihova igra ispunjava sve standarde koje je postavio regulator, što ih čini sigurnima u njihovu sposobnost da ih zaista ispune.

Dobivanje odobrenja na reguliranim tržištima širom svijeta je ono što ovom brendu daje motivaciju u pogledu strategije rasta, a njihova najnovija certifikacija označava njihov dolazak kao vodeći provajder dilera uživo. Oni vide ogroman potencijal u Litvaniji i vjeruju da će live diler postati značajan kako tržište bude raslo i sazrijevalo.

Ezugijeva inteligencija

Kao i uvek, Ezugi je bio veoma pametan i uspeo je. Oni su sada broj jedan u Litvaniji kada je u pitanju distribucija igara sa dilerima uživo u ovoj zemlji, što je ogromna prednost. Oni pružaju više online kockarnica, što je prirodno jer su oni jedini brend u Litvaniji koji ima ovakve vrste igara. Na sreću, oni su neverovatno pametni i iskoristili su šansu koja je bila prava.

Prilika je bila tu i Ezugi ju je iskoristio, što je bilo jako važno jer su na ovaj način uspjeli biti prvi live diler u Litvaniji. Ezugi je bio veoma pametan da to uradi i definitivno imaju nevjerovatan tim iza sebe.

Ezugijeva nova zlatna era

Očigledno je da Ezugi sada uspijeva još više rasti i, nadamo se, pronaći će nova tržišta na kojima mogu biti prvi koji će lansirati svoje igre uživo, što može biti velika stvar. Ove igre imaju nevjerovatan kvalitet i definitivno su vrhunske, što ih čini još boljima. Dakle, isporučiti ih novim online kockarnicama širom svijeta na regulirana tržišta to je nešto dobro za Ezugija i za igrače.

Postoji prilika da imate ime ovog brenda širom svijeta, što je lakše kada imate tako kvalitetne i vrhunske igre poput ove. Online kazina će imati koristi od Ezugijevih igara uživo, a to je nešto vrlo važno u današnje vrijeme, gdje postoji toliko mnogo provajdera.

Poslednje vijesti

Mogu li video poker igre imati stopu povrata od preko 100%?
2022-11-29

Mogu li video poker igre imati stopu povrata od preko 100%?

Vijesti