10 najboljih Live Ultimate Texas Hold'em Kazino Uživo 2024

Live Ultimate Texas Hold'em je igra za kockare koji uživaju u uzbuđenju igranja pokera. Kockari koji su igrali Texas Hold'em posebno će uživati u prelasku na ovu varijantu igre. Ultimate Texas Hold'em je igra između igrača i dilera. Važno je napomenuti da igrači ne moraju razmišljati o blefiranju jer se sukobljavaju sa dilerom. Sve o čemu moraju da brinu je da povećaju svoje žetone i dobiju bolju ruku od dilera.

Kako igrati Live Ultimate Texas Hold'em?Kako osvojiti Live Ultimate Texas Hold'em:
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser
Kako igrati Live Ultimate Texas Hold'em?

Kako igrati Live Ultimate Texas Hold'em?

Svi igrači počinju tako što svaki stavljaju ante opkladu, koja se postavlja automatski. Ante i blind moraju biti iste vrijednosti. Igrač tada ima priliku da podigne ante ulog tri do četiri puta kao na prve tri zajedničke karte. Svaka runda dolazi sa jednim povećanjem. Igrači koji nisu podigli na petu zajedničku kartu tada imaju priliku da povišu da udvostruče vrijednost antea. Moraju odustati i izgubiti svoje ante i blind opklade ako ne povišu u ovoj fazi.

Uživo Ultimate Texas Hold'em pravila

Da biste igrali Ultimate Texas Hold'em, potreban vam je jedan špil od 52 karte. Dvije karte se izdaju igraču privatno, poznate kao karte za rupu. Igra počinje kada igrači polože ante i blind opklade. Nakon što primi svoje karte, igrač može odlučiti da podigne ili provjeri. Ova vrsta opklade je poznata kao opklada za igru. To im daje priliku da podignu do tri ili četiri puta veću vrijednost ante opklade.

Diler izdaje flop nakon što se završi prva runda klađenja. Ovo su tri zajedničke karte koje će koristiti i igrač i djelitelj. Igrač može podići da udvostruči ante opkladu ako nije stavio nijednu opkladu u prethodnim rundama. Oni također imaju mogućnost provjere.

Turn i river su četvrta i peta zajednička karta. I igrač i djelitelj ih mogu koristiti. U ovoj fazi, igrač koji nije napravio nijednu opkladu kroz igru ima dva izbora. Prvi je da podignete da udvostručite vrijednost antea. Alternativno, oni mogu odlučiti da odustanu i tako gube svoju ante opkladu.

Kako igrati Live Ultimate Texas Hold'em?
Kako osvojiti Live Ultimate Texas Hold'em:

Kako osvojiti Live Ultimate Texas Hold'em:

Zabavno je igrati na najbolji način kazina uživo, posebno ako je neko u pobjedničkom nizu. Dobitna ruka Ultimate Texas Hold'ema je ona koja pobjeđuje ruku dilera. Pošto učesnici klade samo protiv dilera, dobitna ruka mora pobediti jednu drugu ruku pokera.

Ako dilerova ruka nije kvalifikujuća, igraču se vraća ulog ante. Ako igrač ima bolju ruku od djelitelja, igra i blind opklade se podmiruju prema tabelama isplata. U scenarijima u kojima djelitelj ima bolju ruku, igrač ne dobija isplate za bilo koju uloženu opkladu.

Ako diler ima ruku koja se kvalifikuje, igrač gubi ante, blind i play opklade kada ima ruku sa nižom vrednošću. Ako igrač ima bolju ruku od dilera, opklade se podmiruju prema tabelama isplata.

Uživo Ultimate Texas Hold'em strategija

Pobjeda na ultimativnom Texas Hold'emu zahtijeva određenu strategiju. Igre su ugodnije kada se može primijeniti strategija u svoju korist. Jedna od najboljih strategija, prema stručnjacima, je čvrst, agresivan pristup. U ovom obliku, igrač igra manje utakmica. Igre u kojima učestvuju trebalo bi da se igraju agresivno i češće podižući opkladu.

Kako osvojiti Live Ultimate Texas Hold'em:
About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams unosi dašak kivija u globalnu arenu kazina uživo. Spajajući svoj analitički um sa zaraznom strašću prema igrici, stvara sadržaj koji vodi, informiše i zabavlja.

Send email
More posts by Nathan Williams