Igrajte Live Speed ​​Baccarat danas - osvojite pravi novac

Uzbuđenje, neizvjesnost i prilika za unovčenje dobitaka su ono što podstiče većinu onlajn kockara. Zahvaljujući Live Speed Baccarat, igrači mogu uživati u igrama uz malo zastoja i dosadu dugih rundi. Pobjede i gubici u ovoj Baccarat varijanti su gotovo trenutni. Ovu novu varijaciju igranja Baccarat ako je razvio Evolution Gaming. Akcija klađenja nikada nije bila ovako žestoka! Ali šta je Live Speed Baccarat i kako se igra?

Šta je Live Speed Baccarat?Kako igrati Live Speed Baccarat?Kako funkcionira live Speed Baccarat?
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Šta je Live Speed Baccarat?

Live Speed Baccarat je varijanta Live Baccarat-a koja je podigla koncept brzog igranja na novi nivo. Samac Live Baccarat runda traje manje od 48 sekundi. Međutim, u Speed Baccarat, runda se završava za 28 sekundi. Na osnovu ovog tempa, kockari mogu odigrati oko 120 ruku u roku od sat vremena. Što se više klade, veća je vjerovatnoća da će ostvariti nevjerovatne dobitke.

Kako igrati Live Speed Baccarat?

Live Speed Baccarat pravila

Speed baccarat ne odstupa mnogo od standardne verzije. U igri se koriste ista osnovna pravila.

Igra koristi osam špilova od 52 karte. Za vrijednosti karata, asovi vrijede 1, kartice lica 0, 10ke vrijede 0, dok se karte između 2 i 9 uzimaju po svojoj brojčanoj vrijednosti. Svaka cipela se dijeli do pojave isječene karte. U ovoj fazi, cipela se može zamijeniti ili karte ponovo promiješati.
Slično drugim igrama Baccarat, varijanta brzine nudi tri redovne opklade, Bankar, Igrač i Neriješeno.

Banker's Hand

Opklada na ruku bankara isplaćuje čak i novac. Međutim, prilagođavanja su napravljena kako bi se prilagodili rubu kuće. To znači smanjenje provizije od 5% od svake pobjede.

Igračeva ruka

Isplate su ujednačene.

Kravata

Izjednačenje se javlja ako igrač i bankar imaju istu vrijednost ruke. Ova opklada se isplati 8:1.

Iako su runde često brze, sporedne opklade se i dalje mogu postaviti. Neke od popularnih sporednih opklada u Live Speed Baccarat uključuju sljedeće.

Bilo u paru

Ova opklada je predviđanje da li će igrač ili bankar dobiti par. Pobjede se isplaćuju 5:1.

Savršen par (jedan)

Ova opklada se zasniva na tome da li su dve karte podeljene igraču ili bankaru identične vrednosti ili boje. Plata je postavljena na 25:1.

Savršen par (dva)

Ova opklada se dobija ako su obe karte (dve) podeljene bankaru i igraču identične po rangu i vrednosti. Isplata je primamljivih 200:1.

Kako funkcionira live Speed Baccarat?

Cilj igre je prikupiti ukupnu ruku blizu 9. Kockari mogu igrati samo na kazina uživo koji podržavaju Live Speed Baccarat. Prije nego što igra počne, igrači se klade na bankara ili igrača kako bi postigli cilj igre. Nerešena opklada se takođe može uložiti kako bi se predvidelo da će meč završiti nerešenim rezultatom. Ove opklade bi trebale biti postavljene za manje od 13 sekundi zbog tempa igre.

Nakon što su opklade postavljene, djelitelj dijeli dvije karte i bankaru i igraču. Prikazane su vrijednosti ovih karata, a pobjednik je određen. Prirodni dobitak nastaje kada kockar pogodi ruku od 9 ili 8. Treća karta se može izvući kada je vrijednost kartice između 0 i 5. Takva akcija prisiljava bankara da zauzme stav.

Kako pobijediti na Live Speed Baccarat: Live Speed Baccarat strategija

Igrači koji žele igrati Speed Baccarat Live dilera online moraju koristiti neku strategiju za pobjedu. Najvažniji savjet je upravljanje bankrolom. Pošto je igra brza, igrač može mnogo izgubiti u brzim rundama. Druga strategija je uvijek ići za bankara. Statistika pokazuje da bankarova ruka ima 45,85% šanse za pobjedu za razliku od 9,53% u neriješenom rezultatu i 44,62% u ruci igrača.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre
2023-09-28

Stakelogic Live predstavlja brzu bakaru sa bržim rundama igre

Stakelogic, proizvođač vrhunskih kazino igara sa sjedištem na Malti, predstavio je uzbudljivu novu igru, Live Speed ​​Baccarat. Igrači koji žele uzbudljivo Baccarat iskustvo uživo mogu potražiti ovu novu verziju klasične igre u kojoj se sve karte dijele licem prema gore. Ovo dodaje brzinu igri, omogućavajući igračima da igraju više rundi za manje vremena.

FAQ

Sve što trebate znati o kazinima

Kada je izumljena Live Speed Baccarat?

Početkom 2017.

Koje su šanse?

Ruka igrača i bankara plaćaju čak i novac. Neriješeno je 8:1.

Koliko traje svaki krug?

Otprilike 28 sekundi.

Postoje li sporedne opklade?

Da. Igrači se mogu kladiti na Par ili Perfect Pa