Bally

August 7, 2021

Najnovija kladionica u Iowi iz Bally's interactivea

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Sportsko klađenje je vjerovatno najpopularniji oblik kockanja gdje se može kladiti na ishod nekog sportskog događaja. Ovo je ujedno i najstariji oblik klađenja. Vjeruje se da je sportsko klađenje nastalo u staroj Grčkoj prije nekoliko stotina godina.

Najnovija kladionica u Iowi iz Bally's interactivea

Ali s nedavnim napretkom tehnologije i online kazina uživo, ovo je postalo još popularnije među ljudima. Neki od najboljih online kazina nude slične događaje i sportske kladionice za ljude da uživaju. I Bally's interactive je konačno najavio svoju najnoviju kladionicu u državi IOWA 29. juna 2021.

Ova kladionica je praćena nakon njihovog prošlomjesečnog ručka na bally opkladi u Koloradu. Stvorili su plodno partnerstvo sa Elite casino resortima i iskoristili svoj pristup tržištu kako bi to omogućili.

Bally bet aplikacija za kupce

Oni nude aplikaciju za klađenje koja svim ljubiteljima sporta omogućava pristup raznim inovativnim funkcijama. A najpopularnija od njih je opcija klađenja na sve glavne sportove.

Svi igrači također mogu dobiti valutne žetone u aplikaciji ili bodove od klađenja na razne sportove. Ovi žetoni se kasnije mogu iskoristiti za bilo koji oblik maloprodaje ili objedovanja ili čak igranja igara u kockarnicama Bally u cijeloj zemlji.

Država IOWA je legalizirala sportsko klađenje od početka 2019. I kompanija je veoma oduševljena što koristi ovu priliku za dobrobit kako poduzeća, tako i igrača koji traže platformu na koju bi se kladili.

The Bally bet aplikacija je još uvijek u fazi testiranja i usavršavanja u IOWA ručku. Aplikaciju mogu preuzeti i u državi IOWA i Colorado od strane igrača na obje glavne mobilne platforme. To znači da i korisnici Androida i iOS-a mogu uživati u klađenju sa svojih pametnih telefona.

Štaviše, igrači takođe imaju mogućnost da posete desktop sajt i da se klade sa njega.

Cilj ove kladionice u IOWA je da upozna ljubitelje sporta Iowe sa novim i kreativnim načinom klađenja. Ovaj program nastoji donijeti angažman i više interakcije. Kao jedna od najvećih prekretnica, ekspanzija mobilnog sportskog klađenja baca novo svjetlo na industriju.

A do kraja 2022. bit će više ručkova sportskih kladionica u drugim državama od Bally's interactivea.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje zdravlje redovnim vježbanjem
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje redovnim vježbanjem

Vijesti