Igrajte XL rulet uživo danas - osvojite pravi novac

Authentic Gaming je lansirao Live XL Roulette na scenu igara uživo u kazino 2021. Iako je Authentic Gaming XL Live Roulette još uvijek rulet u svojoj srži, nudi spektakl zabave koji se rijetko može pronaći. Ova igra pruža sveobuhvatno iskustvo dilera uživo koje zadovoljava potrebe različitih igrača ruleta. Na primjer, tradicionalni način rada oduzima množitelj iz igre, omogućavajući igračima da uživaju u konvencionalnom osjećaju ruleta (minus množitelji). XL rulet dolazi sa uzbudljivim preokretom; množitelji nude igračima rijetku šansu da povećaju svoje opklade na brojeve. Ova igra također ima četiri načina igranja, od kojih svaki povećava i rizik i očekivanu isplatu prilikom postavljanja direktnih opklada.

Opće informacijeKako igrati Authentic Gaming Live XL Roulette
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Opće informacije

Ime igre

XL rulet uživo

Dobavljač igara

Autentično igranje

Vrsta igre

Rulet

Streaming from

Evropa

Kako igrati Authentic Gaming Live XL Roulette

Ništa nije iznenađujuće u tome kako Live XL Roulette funkcionira. Svako ko je ranije igrao rulet uživo ne bi trebao imati problema sa igranjem Live XL ruleta. Ali za dobrobit novih igrača koji tek počinju igrati rulet uživo u online kockarnicama, ovaj tekst nastoji baciti svjetlo na rad XL ruleta. Evo raščlanjenja procesa igranja dok igrate igru:

  • Odaberite način igranja. Nakon odabira načina igranja, igrači mogu izabrati opciju "Bet All" ili "Straight Up" u zavisnosti od vrste opklade.
  • Sljedeći korak je stavljanje opklada. Igrači ovdje imaju tri opcije; koristite funkciju Bet All da položite opkladu na sve uzastopne brojeve. Straight Up funkcije za pretvaranje bilo koje unutarnje ili vanjske opklade u izravnu opkladu, plus igrači mogu postaviti unutarnje ili vanjske opklade. Vrijedi napomenuti da se samo direktne opklade kvalifikuju za množitelje.
  • Kada se vrijeme klađenja istekne, počinje odabir sretnih brojeva, a generator slučajnih brojeva (RNG) bira do 11 brojeva i svakom dodjeljuje množitelj.
  • Lopta se spušta na točak, a igra se završava kada leži u džepu.
  • Isplate se vrše, a rezultati se prikazuju. Isplate za sve opklade su slične onima koje se plaćaju na standardnom evropskom ruletu, osim za izravne opklade.
  • Kada se sve opklade podmire, počinje sljedeća runda

Pravila igre

Kao i kod svih igre uživo, fundamentalno je razumjeti sva pravila. Kao i kod većine varijanti ruleta kazina uživo, Pravila Live XL ruleta su jednostavna. Ova pravila se obično prikazuju na ekranu dobrodošlice prije nego što se igrači presele u studio da uživaju u akciji. Da bi igrao, igrač počinje tako što stavlja žetone na željenu opkladu (spolja ili iznutra) pre nego što pritisne dugme za okretanje.

U osnovi, razrađena procedura igre koju nudi igra vodi računa o potrebi za dugotrajnim pravilima. A s obzirom na to da će djelitelj uživo biti na vrhuncu stvari, sve što igrač treba je da se upozna sa različitim tipovima opklada u Live XL ruletu. Pravilo igre se može sažeti na sljedeći način:

  • Igrači moraju odabrati unutrašnju ili vanjsku opkladu za stolom
  • Igrači biraju sretan broj nakon što su sve opklade odigrane
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević