10 Kazina uživo koja koriste Q Card za sigurne depozite

Pogodnost online kazina jedan je od razloga zbog kojih je model kockanja tako brzo rastao u posljednjih nekoliko godina. Online kazina omogućavaju igračima da uživaju u svojim omiljenim igrama iz udobnosti kuće, na radnom mjestu ili čak u pokretu. Izbijanje pandemije korona virusa je također učinilo ovaj model igranja idealnim. To je u potpunosti u skladu sa mjerama zadržavanja koje zahtijevaju minimalan fizički kontakt.

Još jedna pogodnost online kazina je lakoća pravljenja depozita. Kreditne kartice su među najpopularnijim metodama depozita prihvaćenih u mnogim postojećim i nadolazećim online kockarnicama. Q kartica se pokazala posebno popularnom metodom depozita. Korištenje kartice i goleme prednosti u online kockarnicama razmatraju se u ovom članku.

O Q karticiNajbolje Q Card Online Kazina uživoOstvarivanje depozita na Q Card u kazinu uživo
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O Q kartici

Q-Card je kompanija za kreditne kartice rođena na Novom Zelandu koja omogućava vlasnicima do tri mjeseca plaćanja bez kamate. Može se koristiti i za kupovinu u trgovini i za online kupovinu.

Kompanija posluje više od jedne decenije. Partneri su s različitim preduzećima širom svijeta kako bi vlasnicima računa omogućili da s lakoćom vrše plaćanja čak i kada im nedostaje gotovine. Ovo je uspjelo idealan za uplatu depozita u online kockarnicama, gdje će igrači ponekad morati obaviti transakcije u neparne sate dana.

Primjenjuje se godišnja naknada vlasnika računa od 50 USD. Nakon proteka tri mjeseca bez plaćanja naplaćuje se kamata od 25,99% godišnje.

Vlasništvo

Q karticu obezbjeđuje Consumer Finance Limited, koja je članica Humm grupe kompanija. On je partner s načinima plaćanja kao što je MasterCard u svojim operacijama u različitim dijelovima svijeta.

Zainteresovani vlasnici kartica trebaju samo napraviti online aplikaciju koju je lako i brzo ispuniti. Nakon što je prijava prihvaćena, vlasnici mogu nastaviti koristiti karticu za uplate u online kockarnicama koje prihvataju ovaj način plaćanja.

Najbolje Q Card Online Kazina uživo

Kazino uživo je najnoviji razvoj online kazina. Putem prijenosa uživo, igrači se mogu uključiti u sesiju klađenja u kazinu skoro u stvarnom životu gdje mogu vidjeti i komunicirati s dilerom i, povremeno, drugim igračima. Uzbuđenje i brzina igara su slične onima u fizičkom kazinu.

Kao takvi, igračima je potreban brzi način plaćanja. Ovo osigurava da ne propuste nijednu rundu kockanja. Q kartica pruža savršen odgovor na ovo.

Sve što igrač treba je da se prijavi na Q karticu prije početka igranja i provjeri da li je aktivna. Zatim, na web stranici kazina, igrač bira Q karticu kao način plaćanja iz padajućeg menija na 'Načini plaćanja'

Ostvarivanje depozita na Q Card u kazinu uživo

Sljedeći korak je uplata depozita. Kada je Q Card odabrana prilikom deponovanja, preusmjeravanje će uvijek odvesti igrača na stranicu za prijavu na Q Card odakle mogu završiti transakciju. Igrači koji koriste pouzdane lične uređaje mogu sačuvati svoju lozinku za Q karticu, tako da se ne moraju prijavljivati ​​tokom svake transakcije.

Da napravite direktan depozit u kazinu uživo:

  • Igrač bira Q karticu kao svoju željenu opciju plaćanja u odjeljku depozita na web stranici kazina uživo.
  • Stranica se preusmjerava na stranicu za prijavu na Q karticu odakle je transakcija završena.

Ograničenje depozita varira od jednog online kazina do drugog. Q kartica nema limit sve dok jedna nije dostigla svoj normalni limit kartice.

Q Card Kazina

Ovaj način plaćanja počeo je na Novom Zelandu i tamo je još uvijek popularan. Kao takav, uobičajen je u online kockarnicama uživo koje su povezane s regijom. Međutim, njegova povezanost s MasterCardom dovela je do porasta popularnosti i sada je prihvaćena u mnogim kockarnicama koje prihvaćaju MasterCard kao metodu depozita.

Igrači mogu povezati svoj Q Card račun sa svojom bankom. Ovo omogućava da se uplate izvrše direktno po isteku tromjesečnog grejs perioda. Ovo je sjajan način da izbjegnete kamatu koja se nakon toga nagomilava.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević