10 Kazina uživo koja koriste OKPay za sigurne depozite

Kada igrači zahtijevaju jednostavno rješenje za plaćanje koje funkcionira bilo gdje u svijetu, popularan izbor je OKPay. Ovo je multivalutni sistem, što ga čini idealnim za upotrebu kazina uživo online. Sva plaćanja se vrše jednostavnim unosom korisničkog imena i lozinke za sigurnu i sigurnu transakciju.

10 Kazina uživo koja koriste OKPay za sigurne depozite
Šta je OkPay?
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Šta je OkPay?

OkPay je međunarodni pružatelj usluga e-novčanika i plaćanja koji je osnovan 2009. godine. Tokom narednih godina proširio je svoj asortiman podržane opcije plaćanja. Sada nudi razne mogućnosti za plaćanje.

Proces korištenja OkPay-a je jednostavan. Prije svega, korisnik treba da kreira OkPay nalog i da ga verifikuje. Da bi postao potpuno verifikovan, korisnik mora učitati dokument kao što je pasoš ili vozačka dozvola kako bi potvrdio svoj identitet.

Nakon što je račun postavljen, novac se može uplatiti u OkPay elektronski novčanik putem brojnih izvora kao što su PayPal i kreditne i debitne kartice. Ovaj novac se zatim može koristiti u bilo kojem kazinu uživo koji prihvaća OkPay kao način plaćanja.

OkPay je postao posebno popularan i konačno je na svom online portalu podržan preko 20 valuta i sličan broj jezika.

Osim jednostavnosti korištenja, jedan od glavnih razloga njegove popularnosti su niske naknade koje naplaćuje. Ne naplaćuje nikakve naknade za depozit; prijenos novca između korisnika OkPay-a uključuje naknadu od 0,5% do maksimalnih 2,99 USD, a naknade za isplatu iznose vrlo skromnih 1%

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević