Igrajte Baccarat bez provizije danas - osvojite pravi novac

Baccarat je popularna igra koja se igra širom svijeta i brzo je postala casino uživo favorit. Širom Azije, igra je sinonim za high-rollers. Tajanstvenost igre je već decenijama drži među klasičnim igrama u kazinu. Bakara bez provizije je varijacija igre koja umiruje obožavatelje igre frustrirane provizijom od 5% na najsigurniju alternativu opklade koja je opcija bankara. Svo poštovanje oko igre može sakriti činjenicu da je prilično jednostavna za igranje.

Kako igrati Baccarat bez provizije?Kako funkcionira Baccarat bez provizije?Kako osvojiti Baccarat bez provizije
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Baccarat bez provizije?

Igra počinje kada djelitelj zamoli igrače da stave svoje opklade. Klađenje se završava kada diler najavi "nema više opklada". Svi igrači u igri se takmiče protiv kuće. Bakara bez provizije se igra sa cipelom koja sadrži osam špilova karata. Opklada bankara i opklada igrača plaćaju jednak novac, s tim da prvi postiže šest. Igraču je dostupno nekoliko sporednih opklada, kao što su opklade Bankar i Player, Super 6, Savršen par i Banker Bonus.

Bez provizije Baccarat pravila

Poput klasične igre baccarat, ne igra se bakara bez provizije da bi se predvidjela ruka koja postigne najbližu devetku između igrača i bankara. Asovi imaju vrijednost jedan, a sve karte od desetke do dame imaju vrijednost nula. Ostale karte od 2-9 imaju vrijednost poena. U ovoj verziji igre ne naplaćuje se provizija na bankovnu opkladu. Pravila igre kažu da se osam špilova karata miješaju nakon svake runde klađenja.

Kako funkcionira Baccarat bez provizije?

Ekskluzivnost je dio zašto nema provizijske bakare u VIP sobama svih najboljih online kockarnica. Klađenje na bakaru bez provizije znači znati koja ruka će verovatno dobiti između bankara i igrača. Prve četiri početne karte iz cipela daju se igraču i bankaru, a prva i treća karta se daju igraču. Igra se zaustavlja ako igrač ili bankar dobiju ukupno 8 ili 9 karata. U ovom slučaju obje strane stoje.

Kako osvojiti Baccarat bez provizije

Dobiti baccarat bez provizije je relativno jednostavno. Kladionici se klade na prvu rundu. Oni mogu povećati ili ostaviti ulog kakav jeste, ovisno o tome kako se igra odvija. Kladionici koji predviđaju dobitnu ruku isplaćuju se prema tabeli isplata. Dobitne opklade imaju različite šanse za isplate. Opklada bankara plaća 1:1 za ruku bez osam i plaća 1:2 za ruku sa osam. Kladionici koji polože opkladu igrača dobijaju isplatu 1:1. Nerešena opklada ima isplatu 8:1.

Bez Komisije Baccarat strategija

Bacarat bez provizije se smatra zamršenom igrom, ali primijenjena strategija je jednostavna. Za početak, stručnjaci savjetuju da se klonite opklade na izjednačenje. Iako opklada ima ogromne nagrade do 9:1, njene šanse su vrlo male. Opklada na igrača je najsigurnija opcija, a većina stručnjaka bi savjetovala da se ove opklade držite kroz igru. Iako bi se igračima savjetovalo da se uvijek klade na bankara, stvari se rade drugačije kada je u pitanju bakara bez provizije. Ova strategija se koristi u svim vrhunskim online kockarnicama.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

FAQ

Sve što trebate znati o kazinima

Po čemu se bakara bez provizije razlikuje od standardne igre?

Bacarat bez provizije se razlikuje od punto banco jer se ne naplaćuje provizija na dobitak kada se izabere bankarska opklada.

Kada nije izmišljena baccarat bez provizije?

Igra je uvedena u online kasina preko programera igara kao što je Evolution Gaming početkom 2000-ih.

Mogu li igrači igrati bakaru bez provizije za pravi novac?

Da. Igra se igra za pravi novac u svim vrhunskim kockarnicama na internetu.