Mobilni načini plaćanja za vaše napredno iskustvo u kazinu uživo

Metode uplate

2021-10-02

Eddy Cheung

Dok tpopularnost online kazina uživo Raste eksponencijalno već neko vrijeme, industrija je ubrzo shvatila da mora funkcionirati prema principima i konceptima zajedničkim za cijeli online svijet.

Mobilni načini plaćanja za vaše napredno iskustvo u kazinu uživo

Jedan od takvih primarnih koncepata je adaptacija za pametne telefone i online uređaje. Statistički, više od 80% korisnika pregledava svoje društvene mreže, internetske platforme kao i igra igrice koristeći mobilne uređaje.

Ako pogledate rangiranje portala, kazina uživo za mobilne telefone će biti ona koja će zauzeti top pozicije. Nije ni čudo što je pitanje brzog, efikasnog, praktičnog i sigurnog plaćanja na mreži za ta mobilna kazina uživo postalo od suštinskog značaja.

U ovom članku ćemo imati kratak pregled najpopularnijih i najvjerodostojnijih metoda mobilnog plaćanja za online kazina uživo.

Apple Pay

S obzirom na popularnost iPhonea i drugih mobilnih Apple uređaja, Apple Pay bi mogao biti najaktivnije korišteno rješenje za mobilno plaćanje danas. Glavna prednost ove opcije je da u osnovi morate jednom da povežete svoju kreditno-debitnu karticu, bankovni račun ili bilo koji drugi način plaćanja i novac će biti prebačen odmah.

Još jedna važna stvar je da Apple konstantno radi na svojim sigurnosnim protokolima, nudeći korisnicima opcije plaćanja Face ID-om, otiscima prstiju i brojnim drugim opcijama i kombinacijama koje plaćanje čine sigurnim i praktičnim u svakom slučaju.

Nije ni čudo, kada igrači postanu korisnici iOS-a, Apple Pay ostaje njihov primarni izbor dok koriste mobilne kazina uživo.

Samsung Pay

Postojanje Samsung Pay-a je još jedno poglavlje u beskrajnoj raspravi između dva mobilna giganta.

Samsung Pay radi po istim principima kao i Apple Pay. To je još jedan razvoj koji dokazuje da su dvije kompanije uglavnom blizanke i da svojim korisnicima nude identične usluge na različitim tablicama.

Samsung Pay je jednako popularan, pruža istu udobnost i nivo sigurnosti kao Apple Pay za Samsung korisnike. Međutim, ne toliko mnogo mobilnih kazina uživo prihvata Samsung Pay kao Apple Pay. Međutim, s obzirom na Samsungov tržišni udio i njegovu kompatibilnost sa svim android uređajima, situacija će se promijeniti u vidljivoj budućnosti.

MiFinity

Ova platforma za plaćanje podjednako je atraktivna i popularna među IOS i Android korisnicima. Njegovu rastuću popularnost najviše objašnjava činjenica da je sve više živih kazina za mobilne telefone prepoznaje, što ga čini podjednako ugodnim za igrače iz oba "svemira"

Glavna prednost MiFinity-a je to što, za razliku od većine e-novčanika koji postoje danas, pruža trenutne transakcije, čineći igranje igara u pokretu zgodnim kao što možda nikada prije nije bilo.

Zimpler

To je još jedan popularan e-novčanik prihvaćen od strane najpopularnijih mobilnih kazina uživo. Kao i svaka druga platforma ove vrste, omogućava vam potpuni pristup vašim sredstvima 24/7 na vrhovima vaših prstiju. Pruža prilično efikasan i praktičan sigurnosni sistem putem pojedinačnih SMS verifikacionih kodova.

Uz sve svoje pogodnosti, Simpler ima jedno kritično ograničenje jer radi samo na teritoriji EU.

Pay-n-Pay

Nakon što imate račun u jednoj od kompatibilnih banaka koje se nalaze u Švedskoj, Danskoj, Švedskoj ili Njemačkoj, možete uživati u uslugama platforme koja se obično naziva "PayPal za igrače"

Glavna prednost Pay-n-Pa je to što se rado ponaša kao posrednik, pomažući vam da izbjegnete potrebu da unosite svoje podatke. Umjesto toga, Pay-n-Pay šalje sve potrebne informacije operateru, baš kao što bi to radila poznata platforma za plaćanje.

Pruža vam trenutnu registraciju, pa čak i sigurno i glatko iskustvo igranja u takozvanim mobilnim kasinima bez registracije.

Najnovije vijesti

Pragmatična igra i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo
2023-09-22

Pragmatična igra i 1xBet Cement partnerstvo s ekskluzivnom igrom djelitelja uživo

Vijesti