Metode povlačenja

Bank transfer

Bankovni transferi imaju različite nazive u različitim zemljama. Može se nazvati bankovnim prijenosom, ACH i mnogim drugim nazivima. Proces obično uključuje primanje bankovnih podataka kazina koje igrači mogu koristiti. Zatim koriste ove detalje za plaćanje online kazinu putem svog internet bankarstva.

Prikaži više...
Bitcoin

Bitcoin je digitalna valuta koju igraju mnogi igrači kazina uživo mogu koristiti za podizanje svoje zarade. Bitcoin je decentralizovana valuta, što znači da je nijedna centralna banka ili bilo koji državni organ ne reguliše. Uz rastuću cijenu i stopu usvajanja valute, sve više online kazina omogućava igračima da uživaju u igrama koristeći Bitcoin.

Prikaži više...
EcoPayz

EcoPayz je prihvaćen na adresi online kazina širom svijeta i konkurenti drugim velikim dobavljačima plaćanja kao što su Neteller i Skrill. Igrači se registriraju za račun i biraju svoj idealan virtuelni novčanik. Moguće je dodati sredstva sa ličnog bankovnog računa. Zatim napravite depozit u kazino odabirom EcoPayz na web stranici kazina.

Prikaži više...
InterAc

Interac je kanadska platforma za plaćanje koja svojim korisnicima omogućava povlačenje sredstava iz online kasina. Slično je bankovnom ili bankovnom transferu, ali se završava online i odmah se šalje na vaš račun sa računa kazina.

Prikaži više...
MasterCard

Mastercard je dobro uspostavljen provajder plaćanja sa dugogodišnjim renomiranim uslugama za korisnike kreditnih i debitnih kartica širom svijeta. Njihove kartice se također mogu nabaviti preko banke i drugih platnih operatera. Kartice se mogu koristiti za offline i online kupovinu širom svijeta.

Prikaži više...
NeoSurf

Neosurf je alternativa debitnim i kreditnim karticama. Također dovodi u pitanje normalne vrste e-novčanika i kartica za naplatu. Neosurft djeluje kao jednokratni prepaid vaučer za kupovinu ili transakciju na online kazina. Međutim, to nije kao konvencionalni e-novčanik sa pohranjenim sredstvima jer se vaučer koristi samo jednom.

Prikaži više...
Neteller

Neteller je kanadski način plaćanja osnovan 1999. godine. Postao je popularan zbog svoje jednostavnosti i pogodnosti. Neteller koristi e-novčanik koji se može koristiti za pohranjivanje ili slanje novca online kasinu ili drugim trgovcima. Isplate iz online kockarnica također se mogu izvršiti, a platforma podržava mnoge valute.

Prikaži više...
PayPal

PayPal je dobro poznati e-novčanik i jednostavan način za brzo digitalno plaćanje na webu. Posrednik je između standardnih metoda plaćanja i online kazina. Igrači mogu dodati svoje standardne račune ili kartice, a zatim koristiti sredstva sa njih za uplate i isplate.

Prikaži više...

Payeer

Tajne koje kockari koriste da upravljaju svojim kockarskim bankama
2019-11-07

Tajne koje kockari koriste da upravljaju svojim kockarskim bankama

Da bi ostvarili dobit od kockanja, igrači moraju imati bankrolle kako bi nastavili igrati. Ovaj članak daje nekoliko savjeta o tome kako upravljati kockanjem.