Cagayan Economic Zone Authority

Cagayan Economic Zone Authority (CEZA) je organizacija zadužena za regulisanje i licenciranje operacija kockanja u regiji Cagayan. Tijelo uglavnom cilja operateri za online kockanje u Aziji. Zabranjuje Filipincima kockanje na internet stranicama domaćin lokalno u regiji Cagayan. Tijelo radi svoj posao preko onoga što je poznato kao First Cagayan, organizacije koja je zaslužna za rast azijskog pejzaža za online igre.

Cagayan Economic Zone Authority
Vrste licenci koje izdaje CEZA
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Vrste licenci koje izdaje CEZA

CEZA ima zadatak da licencira različite vrste internet kockanja pored igara u kockarnicama. To uključuje sport, poker, bingo, lutriju i kockanje sa grebanjem. CEZA izdaje tri vrste dozvola, a to su:

  • Licenca za online kazino: Ovo je isključivo namijenjeno operaterima online kazina.
  • Licenca kladioničara: Ovo je namijenjeno samo kladionicama.
  • Puna licenca: Ovo je namijenjeno operaterima koji nude sve vrste online kockanja, uključujući kazina, keno, lutrije, sport, poker sobe itd.

Sigurnost

CEZA je jedno od najpopularnijih tijela za licenciranje na azijskom tržištu i ima mnogo toga za ponuditi u pogledu sigurnosti igrača. To tijelo ima stroga pravila o licenciranju koja online kazina moraju ispuniti kada podnose zahtjev za licencu. Osim toga, tijelo redovno vrši reviziju kazina, a svako za koje se utvrdi da je prekršio pravila igre rizikuje da izgubi licencu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević