Najbolji Perfect Blackjack Kazino Uživo u 2023

Most table igrice dolaze sa različitim varijacijama, pa tako i blackjack. Jedna od jedinstvenih igara je Perfect Blackjack, čiji principi privlače igrače koji vole slijediti svoju intuiciju kako bi dobili opkladu Perfect Pairs. To je sporedna opklada, sa potencijalnom isplatom od 30:1, i razlikuje ovu verziju blackjacka uživo. Zabava počinje čak i prije nego što se izvuče prva karta. Pravila su slična drugim varijantama blackjack-a, ali se ivica kuće kreće od 0,35% do 0,44%. Uz dobru strategiju, intuiciju i sreću, svako može igrati Blackjack uživo na mreži i osvojiti vrijedne nagrade.

Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack PravilaKako pobijediti u Perfect Blackjack: Savršena Blackjack strategija
Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack Pravila

Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack Pravila

Igrači počinju s dvije karte i mogu izvršiti jednu od ovih radnji:

Hit; kada igrač zatraži drugu kartu

Stand; igrač ne može birati dodatne karte. Zadržavaju zbroj i završavaju svoj red

Double down; igrač može povećati prvobitnu opkladu za 100% i obećati da će ostati kada dobije dodatnu kartu

Podijeliti; kada prve dvije karte pri ruci imaju istu vrijednost. Igrač ih dijeli u dvije ruke
Peta opcija (predaja) je dostupna u nekim slučajevima. Ovdje igrač odustaje od svoje ruke nakon početne opklade ako su šanse za pobjedu premale. Oni mogu zadržati 50% prvobitne opklade umjesto da igraju da izgube cijelu opkladu. Ostala pravila za Perfect Blackjack uključuju:

Nema uzimanja osiguranja/čak ni novca

Tamo gdje nema mjesta za dijeljenje, npr. 5s i 10s, ruka se smatra teškim totalom

Ograničenje ponovnog dijeljenja čini ruku teškim zbrojem osim za asove

Kazna za korištenje pogrešne strategije je 2,3 puta veća od zauzimanja stava na mekim 17

Kako igrati Perfect Blackjack: Perfect Blackjack Pravila
Kako pobijediti u Perfect Blackjack: Savršena Blackjack strategija

Kako pobijediti u Perfect Blackjack: Savršena Blackjack strategija

Postoje dvije optimalne strategije za pobjedu sa dva špila:

  • Bez zavirivanja i bez predaje
  • Udvostručenje na 9-11 i diler nameće meka 17 pravila

Pametan igrač sa tvrdim 9, 10, 11 ili parom 5 razmatra udvostručenje ako diler drži 2-9. Jedini izuzetak je kada igrač čvrsto drži 9 dok djelitelj drži 7, 8 ili 9. U ovom slučaju, najbolja opklada je pogoditi. Preporučljivo je stajati svaki put kada igrač ima par 10-ki, mekih 9 i deset, te tvrdih 17+ bez obzira na to koji dileri drže. Stalak je najizvodljivija opcija za igrača sa tvrdim 12-16 kada djelitelj ima 2-6. Ali postoji izuzetak ako igrač ima tvrdih 12, a djelitelj drži 2 ili 3. Još jedna savršena prilika za izlaganje je soft 8 preko 2-8 od strane dilera. Slično, dobro je stajati sa 9-9 kada diler pokaže asa, 7 ili 10.

Pogodak je najbolji potez za igrača koji čvrsto drži 5-16, bez obzira šta je u rukama dilera. Soft 3-7 zahtijeva pogodak bez obzira na kartu dilera. Drugi motivatori za igrača da pogodi uključuju parove 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Međutim, parovi 2 i 3 su izuzeti u ovoj strategiji ako diler ima 4-7. Dakle, pravi potez je razdvajanje. Na isti način, igrač treba da se podijeli sa 8-8 i 9-9 kada djelitelj pokaže 10 ili asa. Asovi uvek treba da budu podeljeni. Ali 6-6 i 7-7 se mogu podijeliti samo kada diler ima asa ili 7-10.

Kako pobijediti u Perfect Blackjack: Savršena Blackjack strategija

FAQ

Sve što trebate znati o kazinima

Šta isplati opklada na savršeni par?

Perfect Pair je najposebnija opklada za igranje blackjacka uživo na mreži. Postavlja se ispred bilo kojeg dijeljenja karata. U opkladi Perfect Pair, igrači mogu uživati u tri nivoa isplate:

  • Mešani par (crvena i crna karta) plaća 5:1
  • Par u boji (2 karte slične boje) plaća 10:1
  • Dvije identične kartice plaćaju 30:1