Najbolji Live Immersive Roulette Live Casino u 2022/2023

Razvijen od strane Evolution Gaminga, imerzivni rulet je nedvojbeno jedna od najboljih opcija za ljubitelje stonih igara. Nudi jedinstvenije i zabavnije iskustvo igranja igara uživo od mnogih igara na ruletu uživo.

Uobičajeno, live imerzivni rulet dolazi s višestrukim uglovima kamere za isporuku video streama visoke definicije, bilježeći svu akciju kako bi se maksimiziralo uzbuđenje igrača. Funkcija usporenog snimanja je lijepa na dodir. Osigurava da kockari neće ništa propustiti, uključujući i pobjednički broj.

Uživo imerzivni rulet ima najjednostavniji interfejs, što ga čini idealnim i za nove i za iskusne igrače. Sve dok se radi o odličnom kazinu uživo, osiguran je fantastičan provod.

Opće informacijeKako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette
Opće informacije

Opće informacije

Ime provajdera

Imerzivni rulet uživo

Dobavljač igara

Evolution Gaming

Vrsta igre

Rulet

Streaming from

Latvija

Opće informacije
Kako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette

Kako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette

Igrači koji žele da uživaju igre uživo moraju naučiti kako da ih igraju. Ako je neko već istraživao evropski rulet, to će biti lako.

Imerzivni igrači ruleta uživo trebaju staviti svoje opklade čim se na njihovim ekranima pojavi poruka koja ih upućuje da to učine. Tablica ove igre se približava kako bi im ovo olakšalo. Sve što treba da urade je da kliknu na dugmad koja se nalaze u oblastima za klađenje da bi se kladili. Kada se poruka "Oklade zatvorene" pojavi na ekranima igrača, oni više ne mogu da se klade na ovu igru; stoga se imerzivni raspored stola za rulet vraća nazad.

Postoji nekoliko stvari koje igrači mogu učiniti kako bi poboljšali svoje impresivne sesije igranja ruleta. Jedan od njih je prilagođavanje zvuka i kvaliteta videa na najbolji mogući. Ovo je moguće putem stranice postavki igre. Amateri mogu istražiti odjeljak "Pomoć" kako bi otkrili karakteristike ove igre i razumjeli šta se od njih očekuje, uključujući pravila koja treba slijediti.

Govoreći o pravilima, pogledajte ova imerzivna pravila ruleta uživo za igrače.

Pravila imerzivnog ruleta uživo

Uživo imerzivni rulet dolazi sa istim pravilima kao i druge evropske igre ruleta koje nudi kazina uživo danas. Točak ruleta ima trideset šest crvenih ili crnih numerisanih džepova. Tu je i nulti džep zelene boje za kuću. Uloga igrača je da tačno predvidi u koji džep će loptica pasti ili gde će se rulet odmoriti nakon okretanja.

Uživo imerzivni djelitelj ruleta okreće kotač tek nakon što igrači daju svoje opklade. Pobjednici su sigurno napravili ispravna predviđanja—oni koji to ne čine uvijek su slobodni da igraju više rundi kako bi okušali sreću u ovoj igri.

Igrači se moraju upoznati sa opkladama koje mogu staviti prije nego što ova igra počne. Njihove glavne opcije su vanjske i unutrašnje opklade.

Spoljašnje opklade su one postavljene na područja ispod numerisanih mjesta ili na njihove strane. S druge strane, unutrašnje opklade se postavljaju na numerisanu oblast oblasti za klađenje. Uključuju opklade na liniju, opklade na uglove, direktne opklade, ulične opklade i opklade na split.

Kako igrati Evolution Gaming Live Immersive Roulette