Dragon Tiger

November 14, 2020

Najbolji savjeti za zmajevog tigra uživo

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Dragon tiger uglavnom privlači azijske igrače u fizičkim kockarnicama, ali kada igraju u kazina uživo, igrači definitivno mogu uživati u akciji igre i djelitelju uživo. Dragon tiger se igra sa normalnim špilom karata i obično ova igra koristi između 6 i 8 špilova. Igrači ne igraju protiv dilera. U osnovi, igrači će morati odabrati koji će vjerovatno dobiti kartu s najvećom vrijednošću. Samo jedna karta će biti podijeljena prostoru zmaja i tigra.

Najbolji savjeti za zmajevog tigra uživo

Osnovna pravila i kako igrati

Morate se kladiti ili na zmaja ili tigra. Tada ćete morati sačekati da djelitelj zaista stavi karte na sto, a obje će biti okrenute prema gore. Tokom ovoga više neće biti akcija igra. Najviša karta je pobjednik. Međutim, u igri su 2 pravila. Svi asovi su niske karte i ako Zmaj i Tigar dobiju kartu iste vrijednosti, ruka je neriješena i kuća će uzeti polovinu svake stavljene opklade.

Koji su potezi koje igrači mogu napraviti

Što se tiče poteza igrača, onda su oni vrlo ograničeni kada igraju živog dragon tigra. Oni mogu podijeliti svoju opkladu na zmaja ili tigra. Onaj ko ima karticu s najvećom vrijednošću bit će pobjednik i tada će se isplata izvršiti u skladu s tim.

Dostupna je i opklada na izjednačenje, gdje zmaj i tigar imaju istu vrijednost karte. Kada se to dogodi onda je isplata 8:1. Međutim, ova opklada daje kazinu ogromnu prednost od 32,7% tako da je najbolje što možete učiniti je da izbjegnete ovu opkladu.

Postoji mogućnost da se kladite na veliko i malo sa zmajevim tigrom i igrači će se kladiti da li će zmaj ili tigar prostor biti Veliki (to znači preko 7) ili Mali (znači ispod 7). Ova opklada će biti izgubljena ako je vrijednost zapravo 7.

Odijelo opklade i strategije

Postoji još jedna opklada koja se može staviti na igru i to se zove opklada na boju. Sa ovim, opklada će imati isplatu 3:1 ako je odabrana ispravna boja. Igrači će izabrati ili mjesto zmaja ili tigra i morat će odabrati koja će biti boja karte koju će podijeliti djelitelj. Baš kao i druge vrste opklada u ovoj igri, djelitelj će ukloniti sve opklade ako se pojavi 7.

Postoji samo nekoliko strategija za ovu igru. Moguće je brojati karte, ali pošto se u svakoj ruci koriste minimalne karte, to nije lako učiniti. Igrači imaju prednost ako gledaju kazino s dilerom uživo u kojem koriste cipelu od 6 špilova, a to znači da ima manje karata, što zapravo omogućava brojanje karata i odabir ispravnih opklada za stolom.

Kada su u pitanju opklade na odijela, igrači moraju paziti na boje koje su u igri za svaku ruku. Ako su se 3 od 4 boje pojavljivale češće od jedne boje, savršeno je vrijeme da se kladite na tu jednu boju, što povećava mogućnost dobitka u ovoj opkladi.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič

Vijesti