Craps

October 16, 2023

Savjeti za napredne igrače u live Craps

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Craps je više nego samo bacanje kockica—to je omiljeno kod publike u online kockarnicama uživo, donoseći uzbuđenje poda kazina na vaš ekran. Za vas, iskusnog igrača, usavršavanje vaše igre naprednim savjetima je od vitalnog značaja da ostanete na vrhu svojih bacanja.

Savjeti za napredne igrače u live Craps

Optimiziranje strategija klađenja

The live craps table je platno, a vaše opklade su potezi vašeg strateškog slikanja. Za izvrsnost:

 • Kombinujte pametno: Pomiješajte oklade na prolaznu liniju sa okladama na dolazak kako biste pokrili više ishoda.
 • Dinamički se prilagođavati: Povećajte svoje opklade tokom vrućih nizova i povucite se kada su rolnice hladne, koristeći zamah.

Upravljanje vašim bankrollom

Uspjeh u craps-u nije samo u opkladama koje pravite; radi se o opkladama koje možete nastaviti.

 • Održite svoju sesiju: Podijelite svoj bankroll u potove specifične za sesiju.
 • Postavite limite: Odredite svoju gornju i donju granicu kako biste se zaštitili od nepredvidljivosti igre.

Psihološka ivica

Igra je jednako o načinu razmišljanja koliko i o novcu.

 • Ostanite disciplinirani: Neka vam ni pobjede ne naduvaju niti gubici smanje vaš fokus.
 • Budite pribrani: Kontrola emocija je ključna, posebno u nabijenoj atmosferi live craps.

Napredni sistemi za klađenje

Udubljivanje u svijet naprednih sistema klađenja može značajno promijeniti način na koji pristupate live craps stolovima. Ovi sistemi zahtijevaju mješavinu strateškog predviđanja i čvrstog razumijevanja dinamike igre:

 • Progresivni sistemi klađenja: Za iskusne igrače, progresivni sistem klađenja kao što je Paroli može ponuditi strukturirani pristup maksimiziranju pobjeda. Udvostručavanjem opklada nakon svake pobjede, cilj vam je da iskoristite vruće nizove dok minimizirate gubitke tokom teškog perioda.
 • Martingale sistem: Klasična strategija koja sugerira da biste trebali udvostručiti svoju opkladu nakon svakog gubitka. Koncept se zasniva na ideji da ćete na kraju pobijediti, a kada to učinite, nadoknaditi ćete sve prethodne gubitke plus ostvariti profit jednak vašoj originalnoj opkladi. To je pristup sa visokim rizikom i visokom nagradom koji zahtijeva znatan novčani iznos.
 • Reverse Martingale: Također poznat kao Anti-Martingale, ovaj sistem zagovara udvostručavanje vaših opklada nakon pobjeda, sa ciljem da zajaše talas pobjedničkih nizova dok istovremeno smanjuje utjecaj gubitka.
 • D'Alembertov sistem: Ova manje agresivna strategija uključuje povećanje opklade za jednu jedinicu nakon poraza i smanjenje za jednu jedinicu nakon pobjede. Nudi konzervativniji napredak i dizajniran je za igrače koji više vole da svoje klađenje drže umjerenije.
 • Fibonačijev sistem: Zasnovano na poznatom nizu, ova metoda uključuje klađenje tako što se posljednje dvije opklade zbrajaju, samo napreduje na sljedeći broj u nizu nakon poraza i vraća se dva broja unatrag nakon pobjede.

Tehnički savjeti za Live Craps interfejs

Ovladavanje sučeljem craps uživo može vam ponuditi jednostavnije i efikasnije iskustvo igranja, omogućavajući vam da se fokusirate na strategiju, a ne na navigaciju:

 • Upoznavanje interfejsa: Provedite vrijeme upoznajući izgled. Identifikujte gde se nalaze glavne opcije klađenja, lokaciju dugmeta za bacanje i kako pristupiti pravilima igre i tabelama isplata direktno iz interfejsa.
 • Prilagodba: Mnogi online kazino platforme uživo omogućavaju vam da prilagodite različite aspekte interfejsa. Prilagodite postavke za kontrolu brzine reprodukcije, nivoa zvuka i vizuelnih efekata prema vašim željama. Funkcije brzog klađenja također se mogu podesiti za brzo postavljanje vaših omiljenih opklada.
 • Plasman opklade: Napredni igrači bi trebali koristiti sučelje za brzo i precizno postavljanje opklada. Naučite prečice na tastaturi za postavljanje i uklanjanje opklada, što može biti znatno brže od klikanja kroz menije.
 • Funkcionalnost ćaskanja uživo: Koristite live chat funkcija za komunikaciju sa dilerom ili drugim igračima. Može pružiti uvid u razvoj igre i biti alat za učenje obrazaca dilera ili stilova klađenja drugih igrača.
 • Statistika igre: Mnoga sučelja craps-a uživo uključuju odjeljak za statistiku igre, koji prikazuje vruće i hladne brojeve. Iako oni ne bi trebali previše utjecati na vašu strategiju zbog neovisne prirode svakog bacanja, oni mogu pružiti kontekst za vaše odluke o klađenju.
 • Visual Enhancements: Prebacivanje između različitih uglova kamere ako je dostupno da biste dobili sveobuhvatan prikaz tabele. Ovo može pomoći u verifikaciji opklada i stjecanju impresivnijeg iskustva.
 • Istorija igre: Često provjeravajte karticu historije kako biste pratili svoje opklade i ishode. Ovo može biti od neprocjenjive važnosti za prilagođavanje vaše strategije u realnom vremenu.
 • Funkcije automatskog klađenja: Ako je dostupno, postavljanje automatskog klađenja može vam pomoći da upravljate vašim klađenjem na disciplinovan način, posebno kada koristite sisteme poput Martingale ili D'Alembert. Ali uvijek pratite igru ​​kako biste osigurali da su postavke automatskog klađenja usklađene s trenutnim kontekstom igre.

Zaključak

Naoružani ovim naprednim strategijama, sada ste još više opremljeni za uzbudljiv svijet live craps. Zapamtite, pametna igra je duga igra. Pažljivo primijenite ove savjete i neka vaše rolnice budu oštre koliko i vaša vizija igre.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire
2024-04-17

Istraživanje uzbuđenja: vulkanski rulet i Vikings Multifire

Vijesti