Baccarat

September 12, 2019

Najbolje Baccarat varijante za online igrače

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Tražite stonu igru s jednostavnim pravilima koja je lako slijediti? Tada je baccarat prava igra. Od svog izuma, igra je postala sve popularnija širom svijeta, a većina kazina u Makau ostvaruje više od 88% svog prihoda od bakare.

Najbolje Baccarat varijante za online igrače

Ali igrači ne moraju putovati u Makao da bi uživali u baccarat-u, igre su dostupne na mreži putem mobilnih i web pretraživača. Igrači se također mogu pridružiti virtuelnom timu igrača i sudjelovati u živim stolovima s različitim varijantama za istraživanje.

Evo najboljih varijanti baccarat za igrače.

Virtualni Baccarat stolovi

Virtualni baccarat stolovi se igraju na virtuelnim stolovima, gdje je igračima dozvoljeno da biraju različite opcije sa malo izmijenjenim pravilima. Najčešća vrsta bakare je Punto Banco ili Classic baccarat, a dostupna je u većini kockarnica. Neka kazina nude i Pro, Low i High Limit, i VIP baccarat za high rollers.

Drugi najčešći je Mini-Baccarat. Po jednostavnosti je sličan Classic Baccarat-u, ali podržava niže granice klađenja. Igra se na tenisicama sa šest i osam špilova. Ivica kuće na izjednačenju je 14,44% za razliku od 14,36% na Punto Banco, i ima manji sto.

Varijante Baccarat za prodavača uživo

U kockarnicama uživo postoje različite varijante baccarat dilera uživo. Ovo dokazuje da su igre izuzetno popularne među onlajn kockarima. Neke od glavnih varijanti uključuju:

Baccarat Squeeze

Ova varijanta je integrisana sa standardnim pravilima, ali postoji razlika u tome kako djelitelj otkriva karte. Uzbuđenje raste s povećanjem opklade.

Baccarat Control Squeeze

Ova varijanta baccarat omogućava igračima da stisnu karte. Oni se dijele licem prema dolje na staklenoj ploči, a igrači mogu digitalno da otkriju svoju vrijednost. Iako igrači ne mogu vidjeti karte u potpunosti, ova funkcija dodaje uzbuđenje igri. Diler stišće podeljene karte sa rukom koja ima veće opklade.

Ostale varijante Baccarat za distribuciju uživo

Bez provizije Baccarat

Ova varijanta uklanja 5% provizija koje većina kazina uzima na dobitke Banker opklade. Međutim, ako dobiju ocjenu 6, zaradit će samo omjer od 0,5:1. Postoje mnoge sporedne opklade kao što su Super 6, Savršeni par i igrač, Par igrač i bankar i Bankar Bonus.

Živi Dragon Tiger

Ovo je jedinstvenija verzija baccarat, gdje igrači dobijaju zmaja i tigra i pojedinačne karte, umjesto igrača i bunkera i dvije karte. Igra također nudi sporedne opklade, gdje se može predvidjeti da li će se karte zmaja i tigra izjednačiti u rangu. Na to ne utiče njihovo odelo.

Baccarat virtuelne varijante i varijante trgovaca uživo za igranje na mreži

Online baccarat casino igre postaju sve popularnije jer im se može pristupiti od kuće.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič
2024-04-03

Ovladavanje umijećem treće karte u Baccarat-u: sveobuhvatni vodič

Vijesti