Funkcija stiskanja postaje popularna

Baccarat

2020-11-19

Baccarat je igra to je nekada bilo samo za bogate i kraljevske porodice. Međutim, danas je ova igra dostupna svima. Ima vrlo jednostavna pravila i nešto što igrači zaista vole: low house edge, što ovu igru čini izuzetno popularnom. Funkcija squeeze mu daje više uzbuđenja.

Funkcija stiskanja postaje popularna

Stiskanje karata u ovoj igri zapravo ne utiče na to koje će karte izaći. Ako ih stišćete, onda se može činiti da imate kontrolu, ali zapravo samo otkrivate karte za svoju opkladu, bilo bankara ili igrača. Dakle, pročitajte više o tome u ovom članku kako biste saznali više o squeezing karticama.

Ko to radi i zašto

Ako nema stvarnog uticaja pri cijeđenju karata, zašto ljudi to rade? Kada se igra u fizičkim kockarnicama, element squeeze dodaje dramu igri jer produžava uzbuđenje jer će se mali dijelovi karte postepeno otkrivati. Ova ideja je zasnovana na praznovjerju onih igrača koji vjeruju da stiskanje karata definitivno može promijeniti ishod, a neki od njih će zapravo dunuti na kartu tako da karta ima dobar broj umjesto loš. Samo jedna osoba može dirati kartice igrača i samo jedna bankara – to može biti osoba koja ima najveći ulog ili osoba koja je nominovana.

Tehnika stiskanja

U osnovi, cilj ove tehnike je da se zapravo polako otkrije vrijednost karte kako bi se mogla izgraditi napetost. Ako ste vi taj koji to radi, onda ne morate brinuti da ćete oštetiti karticu jer se u baccarat nikada više ne koriste. Stavite palčeve na dva gornja ugla da pokrijete broj i omogućite da se vrijednost kartice identifikuje samo kada se broji preko simbola (srca, pik, karo ili tref). Najispravniji način za početak je da karticu stavite tako da njena kratka ivica bude okrenuta prema vama.

Ako vidite liniju ili dio slike onda ćete znati da imate J, Q ili K koji ništa ne vrijede. Kada se to dogodi, od tada pa nadalje nema smisla produžavati stisak jer je vrijednost već otkrivena. Ako nakon što ste stisnuli 3. karte i dalje ništa ne vidite, onda je to as. Najbolje karte za stiskanje su između 2 i 10. Ako vidite jedan simbol na vrhu znači da imate ili 2 ili 3, a ovaj stisak postaje važan kada je prva karta bila 7. Dobivanje 2+7 je odlična ruka u baccarat , dok je 3+7 najgore.

Ako prvo vidite 2 simbola na vrhu, koji označavaju da je kartica koju imate 4, 5, 6, 7, 8, 9 ili 10, svakako biste je trebali okrenuti. Sada je njegova duža ivica okrenuta prema vama i morate stalno ponavljati postupak.

Kako funkcionira squeezing u online baccarat-u

Zamislite da igrate bakaru uživo Evolution Gaming. Napravili ste svoje opklade i dileru ćete dati 2 karte okrenute nadole, vama i bankaru. Tada će se karta otkriti otvaranjem s jednog pa s drugog kraja, uz opciju stisnute karte u zavisnosti od količine igrača koji su se kladili na Igrače ili na Bankara. Kada je u pitanju bakara koja nije živa, postoji i mogućnost stiskanja karata, jer možete "presaviti" kartu u više smjerova i otvoriti je u realnom vremenu.

Najnovije vijesti

REEVO nastavlja sa impresivnom trkom za 2023. nakon potpisivanja ugovora sa TVBET-om
2023-09-18

REEVO nastavlja sa impresivnom trkom za 2023. nakon potpisivanja ugovora sa TVBET-om

Vijesti