Igrajte Roulette Double Wheel danas - osvojite pravi novac

Tehnologije su učinile kockanje raznovrsnijim nego ikada prije. Jedan dokaz za to je ogroman broj vrsta ruleta. Dupli nula rulet je varijacija ruleta koji je izumio Evolution Gaming 2016. Od tada, konkurenti objavljuju svoje verzije, od kojih su neke dostupne u kockarnicama uživo.

Igra ruleta uživo se emituje u realnom vremenu iz studija Evolution Gaminga u Rigi, Letoniji i Malti. Iako se igra baš kao tradicionalna igra ruleta, ona ima značajnu varijabilnost: raspored točkova ruleta sa dvostrukom nulom ima dve loptice koje se lansiraju putem sistema daljinskog upravljanja. Dupli nula rulet nudi 38 brojeva, kao američki rulet, i veći RTP. Osim brojeva 0 i 00, u kockarnicama uživo dostupna su dva automatska kotača sa 2000 okretaja dnevno.

Opće informacijeKako igrati Roulette Live Roulette Double Wheel
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Opće informacije

Ime igre

Dvostruki točak za rulet

Dobavljač igara

Evolution Gaming

Vrsta igre

Rulet

Streaming from

Riga, Letonija, Malta

Kako igrati Roulette Live Roulette Double Wheel

Ljubitelji ruleta uživo počinju klađenjem na jedan ili dva točka. Svaka opklada ima drugu boju i jedinstveni tajmer za označavanje preostalog vremena za podnošenje opklade. Tajming je ključan, tako da se svaka kasno postavljena opklada smatra ništavnom. Isto vrijedi i za opklade ispod ili iznad granica klađenja. Najbolji dio igranja ove igre u kazina uživo je da se statistika prikazuje kako bi se igračima pomoglo da se klade na brojeve sa nedavnim i potencijalno profitabilnim prinosima.

Diler uživo objavljuje pobjednički broj i odgovarajuću boju u trenutku kada se lopta zaustavi. Kladionici će vidjeti rezultate na ekranu. Svaki kotač ima dva stola sa naprednim ikonama gdje igrači mogu prilagoditi svoje postavke igre. Ostala zgodna dugmad su poništavanje, automatska opklada i omiljene opklade, koje su vidljive sve dok tajmer opklade ne istekne. Proceduralne greške i druge greške će dovesti do otkazivanja runde i opklade će biti vraćene igračima.

Osnovna pravila duplog nula ruleta

Prilikom igranja bilo koje igra uživo, kockar mora razumjeti pravila igre. Zbog prirode rasporeda ruleta sa dvostrukom nulom, dvije loptice se mogu sudariti. Da bi se to spriječilo, koristi se komprimirani zrak za njihovo istovremeno oslobađanje iz cijevi. Iznenađujuće, lopta se vrti istom brzinom, ali prva lopta uvijek sleti prva. Igrači vide ove radnje u realnom vremenu i čuju zvukove. Druga kuglica predstavlja puno mogućih opklada koje zauzvrat povećavaju isplate do veličine fiksnog džekpota koji je sinonim za slotove s 3 bubnja.

Omjer plaćanja dvostrukog ruleta je veći od standardnog ruleta. Umjesto normalnog omjera 35:1, igrači uživaju u 17,5 (podijeljena opklada), 1,05 (spoljna i visoka-niska opklada) i 36:1 (direktna opklada). U potpunosti je na igraču da li će nastaviti s jednim kotačem ili koristiti drugi kotač. Automatska opklada i udvostručenje posljednje opklade su korisne opcije. Na kraju, rulet sa dva točka može se igrati s različitim veličinama žetona i dolazi sa fleksibilnim ograničenjima. Iako savršeni za high rolere, njegova dva točka su pogodna za niske uloge.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević